Ben daha akşam yükledim bu uygulamayı tekrardan ve deneme sürümü kuruldu. Ardından güncelleme gelmiş onu kurdum ve bu sabahta aklıma geldi açtım ve kodu girdim tam sürüm dedi. Oluyor yani. Doğru girdiğinizden emin olun. Bende bir sıkıntı olmadı
Ben daha akşam yükledim bu uygulamayı tekrardan ve deneme sürümü kuruldu. Ardından güncelleme gelmiş onu kurdum ve bu sabahta aklıma geldi açtım ve kodu girdim tam sürüm dedi. Oluyor yani. Doğru girdiğinizden emin olun. Bende bir sıkıntı olmadı
Isin enteresan kismi bu uygulama gibi performansli calisan baska bir uygulama yok : ) bing uygulamalari zaten rezalet ne haberi ne hava durumu 5 para etmez. Diger pro uygulamalarda ya tile guncellemesi yapamiyor ya cok karisik yada hatali bilgi veriyor. Ha bu uygulama cokmu mukemmel tabiki hayir ama en azindan %90 dogru sonuc veriyor ve ozellikleri cok iyi. Yani amator bir yazilimcinin yaptigi uygulamadan daha iyisinin olmamasi cok enteresan magazada. Bu adamda nasil yapmis hangi hava durumu kaynagini kullanmis merak ediyorum.
Bu arada bunu kullanmak istemeyenlere siddetle yandex hava durumunu tavsiye ederim. Hemde arama tusuna yandexi koyarsaniz hava durumu uygulamasi icin yerde kaplamamis olursunuz. Doviz kurlari trafik vs hepsi bir yerde olur
Ne yalan söyleyeyim haystımda N8 de Nokianın kendi programı gibi hava durumu görmedim saati dk herşeyi tam zamanında veriyordu üstelik ist gibi büyük şehirler değil ufacık ilçelerde dahi doğru sonuç