Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Ya abi şu 80004005 mi ne hatasını giderseler söylesen, bizi senin kadar takmazlar
Çözümünü buldum ve sonunda uygulamayı tekrar yükledim aslında çok basit telden windowsphone.com a girip arama kısmında arattırın uygulama çıkınca mağazada açacak indirip kullanabilirsin

Anlık gösterisi yanlış iki gündür hiç kar göstermedi ama dışarısı bembeyaz birde rüzgar hızını metre/san den km/saate dönüşse iyi olur birde rüzgar hızına tıklayınca hangi yönden esiyor onu görüyoruz buda çok güzel

Ms nin hava durumu anlık görüntülemede ve detaylarda şimdilik hatasız gidiyor. Ama tabi prognoza kadar allengirli ve janjanlı değil. :P

Lapa lapa kar var hafif bulutlu diyor

Hocam ben İstanbul'un bir ucundayım. Annemler ortasında bir arkadaşım diğer ucunda. Tam yerleri ayarlayıp bakıyoruz. Semt semt ayar yapılabiliyor sonuçta. Yani ben bu şekilde bakıyorum ve gayet başarılı. Eğer sadece İstanbul diyerek baksam yanılabilirim çünkü İstanbul un her yeri farklı Hava durumuna sahip.

Yo aksine ben kartaldayım ve mahalle mahalle konum veriyor ama maalesef tutarsız anlık için tabi ama saat ve gün tahmini doğru % 70

emz

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak. Mobil internetim yavaş olduğundan resim atmakla uğraşmadım. Şimdi prognoza deneme versiyonu kurulu ve bana şu an konumun açık iken -19 derece gösteriyor. Aynı anda msn hava durumunu açıyorum aynı şartlarda bana -9 derece diyor. Hangisi doğru???? Saçmalayan hangisi? Burada bir terslik var. Ben msn hava durumunun birkaç gündür yanıldığını görmedim. Ama prognozayı bugün indirdim deneme olarak. Sonuç bu. Yorumlarınız ???
@bulutsuzgece @Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hep MSN kullandım bunu hiç denemedim

Tepkiler: emz

Nerede oturduğuna bağlı doğuda -19 normalde İst oturuyorsan saçmalık

dakamon

Üye
Özgür abi şu programı yapan arkadaşa bir soylermisin tahminde yanlış var. Hava karlı parçalı bulutlu yazıyor havayı sürekli iyi gösteriyor programın içinde günlere göre tahmine girince orada doğru tahmin ve resimler var. Ama tile ve ana ekranında bu doğru tahminler yok. @bulutsuzgece

Evet tahminde yanlış var hem de fazlasıyla, şuan -1 olan Adana'yı -11 olarak gösteriyor mesela

emz

Üye

Ankara da oturuyorum. Ayrıca iphone hava durumu da msn ile aynı. Sorun prognoza da. Bir yamukluk var tahminlerinde. Bozulmuş parametreleri sanırım

Tepkiler: dilmenibrahim
Ankara da oturuyorum. Ayrıca iphone hava durumu da msn ile aynı. Sorun prognoza da. Bir yamukluk var tahminlerinde. Bozulmuş parametreleri sanırım
evet günlük tahminler doğru ama dediğin gibi ekrana sabitlenince sapıtıyor ayrıca ayarlarda kar yağmur fırtına rüzgar gibi seçenekleri işaretleyip mesaj yollama durumu da sakat bir haftadır kar havasında hiç karlı msjı atmadı ha açık yada orta şidetli

Konu Sahibi

Evet tahminde yanlış var hem de fazlasıyla, şuan -1 olan Adana'yı -11 olarak gösteriyor mesela

Arkadaşlar söylediklerinizi geliştiriciye ilettim.
Şimdi" ekranında ve dolayısıyla şimdi ekranını yansıtan "Canlı kare"de sorun olduğunu, yanlış tahmin ve değerler gösterdiğini, "Günlük" ve "Saatlik" ekranında ise doğru tahmin ve görsellerin gösterildiğini söyledim.

Kendisinin verdiği bilgiye göre; sorun uygulamadan değil; uygulamanın yararlandığı tahmin kaynağından kaynaklanıyor.
Yani tahminlerin alındığı hava durumu ajansında bir sıkıntı var.
Söylediğine göre bu durumun farkındalarmış ve düzeltmeye çalışıyorlarmış.

Eğer dediği gibi ise bu programa hangi yer bilgi veriyorsa doğru verenlerle değiştirsin en mantıklısı bu
ayrıca çok güzel bir program animasyonlu sürümde ayrı bir hava katacaktır ben ufak aksaklıklar dışında uygulamayı beğeniyorum

Animasyonlu güncellemeyi verdikleri zaman güncelleme ile birlikte birde güzellik yapıp kampanya falan yapsalar ya. Örneğin bir günlük ücretsiz.

skynet

Üye
Daha önce ücretsiz indirenler neden yükleyemiyor ?
Prognoza göz atma ekranında hava durumu uygulamasında ki gibi bilgileri gösteriyor mu ?

dakamon

Üye
Daha önce ücretsiz indirenler neden yükleyemiyor ?
Prognoza göz atma ekranında hava durumu uygulamasında ki gibi bilgileri gösteriyor mu ?
Daha önceden bize sadece bir seferlik yükleme imkanı verildi sanırım. Bende daha önce silmiştim sonradan kod istemiştim vermişti o şekilde tekrar full sürümdeyim o yüzden silemiyorum.