dakamon
Üye
Aslında çeviri hatası değil. İngilizce tabirler içerisinde daha önceden çevirdiğim sisli ve puslu zaten vardı.
Bir de yine benzer anlama gelen bir ifade yer alıyordu.
İfadelerin aynı olmaması adına o kısmı da buğulu olarak çevirmek zorunda kaldım.
Çünkü ingilizlerin hava ile ilgili olarak bizde olmayan farklı tabirleri var.
Bizde çok fazla yaşanan bir durum olmadığı için güncel hava durumunda "buğulu" ile karşılaşacağınızı pek sanmıyorum.
Ancak olmazsa bir sonraki sürümde onu da puslu olarak değiştiririz.
Şu an geliştirici bir aylığına Almanya'ya geçti.
Bir süre güncelleme gelmeyecek
Bide bir şey var hissedilen sıcaklığı göstermiyor program
bazı havadurumu uygulamaları (ki buna TV kanallarındakilerin bazıları da (örn: NTV) dahil) sıcaklığın yanında hissedilen sıcaklığı da yazar. yani tahmini tabi, neme göre hesap ediliyor sanırımHissedilen sıcaklık derken?
Cihazınızda termometre mi var?
Hissedilen sıcaklık derken?
Cihazınızda termometre mi var?
abi sen diyolagı iyice arttırmışsın adamın her şeyinden haberin varAslında çeviri hatası değil. İngilizce tabirler içerisinde daha önceden çevirdiğim sisli ve puslu zaten vardı.
Bir de yine benzer anlama gelen bir ifade yer alıyordu.
İfadelerin aynı olmaması adına o kısmı da buğulu olarak çevirmek zorunda kaldım.
Çünkü ingilizlerin hava ile ilgili olarak bizde olmayan farklı tabirleri var.
Bizde çok fazla yaşanan bir durum olmadığı için güncel hava durumunda "buğulu" ile karşılaşacağınızı pek sanmıyorum.
Ancak olmazsa bir sonraki sürümde onu da puslu olarak değiştiririz.
Şu an geliştirici bir aylığına Almanya'ya geçti.
Bir süre güncelleme gelmeyecek
abi sen diyolagı iyice arttırmışsın adamın her şeyinden haberin var
Dün telefonu flaşladım. Bunu gene kurdum gene mağaza hatası veriyor.!
Gitti gül gibi uygulama!!!!Edit : Hafıza kartından bir daha kurdum yükledi bu sefer.
fu ll sürümden deneme sürümüne düştüm. Kupon kodu alabilir miyim @bulutsuzgece
Birde telefonu sıfırlarsak ve yeniden yüklersek gene mi deneme sürümüne düşeriz?
Kupon kodu 1 kullanımlık mı yoksa tekrar kullanabilir miyim ?
Mağazadan satın alırım. Bu tip uygulamaları ve geliştiricileri desteklemek lazımKupon kodu yalnızca 1 kullanımlık.
Uygulamayı silerseniz bir daha kullanamazsınız.
Buradan kod vermiyorum.
Gerektiğinde özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
daha önceden bende full kullanıyordum bende kupon kodu alırsam iyi olur aslındaEvet güncelleme dönemlerinde mail atıyor.
Çevresindeki gelişmelerden de haberdar oluyoruz ister istemez
Kupon kodu yalnızca 1 kullanımlık.
Uygulamayı silerseniz bir daha kullanamazsınız.
Buradan kod vermiyorum.
Gerektiğinde özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Özgür bey yapımcıya söylermisiniz bing hava durumundaki gibi ufak tile da da canlı karo kullansın ya. Ona da bi ayar çeksin en küçük karo da da hava durmu gösterilsin.
prognaza şuan bende kilit ekranı olarak ayarlı değil zaten ayarlamaya da gerek yok yani normalde ana ekranda ne varsa orada da o oluyor ve genelde bende güzel gösteriyor ve içine girmeden hiç devamlı güncelleniyor nete girdiğimde netsiz olduğumda emin değilim tamdeneme sürümüne bakıyorum güzel gibi duruyor... beğenirsem satın alırım..
Bing hava durumunu kilit ekranı kısmından aktif ediyorum mavi bir ekran geliyor hava ile ilgili hiç bir bilgi vermiyor binde bir duruma göre kilit ekranına görsel geliyor..
Accuweather seçiyorum bu sefer şekerler boncuklar olan bir görüntü geliyor yine hava durumu ile ilgili bir görsel çıkmıyor ki çıksa bile 1-2 gün düzenli gidiyor sonra güncellenmeden kalıyor gecenin bir yarısı oluyor hala 1 gün önceki gündüz 30 derecelik güneşli hava görseli kalıyorson zamanlarda hava durumları ile ilgili kilit ekranlarında sıkıntı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?