Maemo 21.2011.38-1.003 Güncellemesi yayında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
aynı şey bendede oldu comminty ssu yu yükleynceversiyon eskiye döndü fakat güncellemedm tekrar zaten bi artısını görmedim

ben guncelledim kac gundür 21 olarak kullanıyorum ve vaaaay be dedirten bi durum yok :) biraz daha cssu'suz kullanayım bakalım.

enduroclub81

Üye
saten cssu yukleyınce geri 20 oluyor versiyon bir işe yaramıyor yapmışlar bısı ıcıne bı flash 11 tam dık modu fılan kursalar olmuyordu sanki :)

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
saten cssu yukleyınce geri 20 oluyor versiyon bir işe yaramıyor yapmışlar bısı ıcıne bı flash 11 tam dık modu fılan kursalar olmuyordu sanki :)
sanki nokia ya göre n900 daha 1 aylık cihaz :) güncelleme veriyolar bi etki etmiyo.güncellemelerde 6 aydan 6 aya :D ne kadar sık dimi :) neeyse ben yine şikayetçi değilim böylede kral benim için n900.herşeyine geç hotspot olarak kullanırım modem yaparım.ölse kemiklerinden bile yemek çıkar yani :D

kaan dean

kaan dean

Üye
arkadaslar flash yuklemeden youtubeden video izlemek tek gozume carpan ozellik

enolaguy

Üye
yakinda bu versiyon ile calisacak bir cssu da cikacakmis

serserim1905

serserim1905

Üye
uff on numara telefonu %100 verimlilikte kullanamadan eskittiler yaz :(

enolaguy

Üye
uff on numara telefonu %100 verimlilikte kullanamadan eskittiler yaz :(

Aynen oyle yaptilar, bugun iphone ile arkadasimin biri facebook a ancak mobil olarak baglanabildifi icin kendisinde kayitli olan kisilerin arkadaslarini goremeyince facebook una benim n900 den girdi ve bilgisayar ile ayni ekranla karsilastigini gorunce gozlerine inanamadi boyle bir cihazin nasil program destegi olmaz diye kafayi yedi. Sonra yine iphone ile yapamadigini soyledigi badoo ya resim yukleme islemini deneme icin N900 ile yapmak istedi ve sonuc yine bilgisayar ile ayni oldu, ve ben o sirada kendisine bir wep sifresi kirarak bir sov daha yaptim kamera ile birkac fotograf cektim ve ayni zamanda wifi router ozelligini gosterdim cocuk bana abi nasil destegi olmaz bilmiyorum ama ustun bir makine bu iphone bunun yaninda sadece goruntu kalir ici bos agac dedi ama nokia ya sorsan iphone gibi cihaz yapamamis olduklarini soyluyorlar....

O Stephen elop denen herif yokmu.......

serserim1905

serserim1905

Üye
Aynen oyle yaptilar, bugun iphone ile arkadasimin biri facebook a ancak mobil olarak baglanabildifi icin kendisinde kayitli olan kisilerin arkadaslarini goremeyince facebook una benim n900 den girdi ve bilgisayar ile ayni ekranla karsilastigini gorunce gozlerine inanamadi boyle bir cihazin nasil program destegi olmaz diye kafayi yedi. Sonra yine iphone ile yapamadigini soyledigi badoo ya resim yukleme islemini deneme icin N900 ile yapmak istedi ve sonuc yine bilgisayar ile ayni oldu, ve ben o sirada kendisine bir wep kirarak bir sov daha yaptim kamera ile birkac fotograf cektim ve ayni zamanda wifi router ozelligini gosterdim cocuk bana abi nasil destegi olmaz bilmiyorum ama ustun bir makine bu iphone bunun yaninda sadece goruntu kalir ici bos agac dedi ama nokia ya sorsan iphone gibi cihaz yapamamis olduklarini soyluyorlar....

O Stephen elop denen herif yokmu.......
evet çok haklısın iphone yanında sadece pahalı elbise giymiş hiç bi işten anlamayan zengin çocugu gibi duruyor. ama n900 bildigin mobil pc bence ve on numara bi makina birazcık hevesli ve meraklıysan programcılıga ve teknolojiye o zaman anlarsın bence n900 ün zenginliklerini :D

grimser

Üye
yapılan yorumlara bakınca belli oluyor..yeni sürümün kattığı herhangi bir yenilik yok. Kurmayada o yüzden gerek yok gibi

serserim1905

serserim1905

Üye
yapılan yorumlara bakınca belli oluyor..yeni sürümün kattığı herhangi bir yenilik yok. Kurmayada o yüzden gerek yok gibi
cssu kullanıyosan kurma kullanmıyorsan kur güncelleme güncellemedir sonuçta

enolaguy

Üye
Aslinda youtube u uzerindeki flash ile kullanabildigine gore ya yeni codecler yazilmis yada yeni flash eklenmis olmali o yuzden bence de cssu kullanmayanlar mutlaka guncelleme yapmali derim

enduroclub81

Üye
ilk önce 21 kurun sonra cssu kurun sonuçta cssu tam olarak versiyon atmıyor yama oyuzden telefonun içindeki değişmeyen dosyalar 21 den atılmış oluyor ve bence karı var ben öyle yaptıp daha serı gecısler sağlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt