Maçı vermeyin o zaman görürsünüz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Maçı vermeyin o zaman görürsünüz
İddiaya göre F.Bahçe adına hareket eden kişiler, Sivassporlu yöneticilere ulaştırılmak üzere para dolu bir çanta yolluyor

çanta hepimizin geleceği'
ŞİKE operasyonunda çok konuşulan maçlardan biri olan 22 Mayıs 2011'deki Sivas- F.Bahçe karşılaşmasıyla ilgili polisin teknik takibinde müthiş bilgiler ortaya çıktı. İddiaya göre, maçtan bir gün önce içi para dolu bir çanta, F.Bahçe adına hareket eden kişiler tarafından Sivaslı yöneticilere ulaştırıldı. Konuşmaları takibe alınan ve Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Abdullah Başak, 21 Mayıs'ta aracı ve kurye olduğu düşünülen Nüvit adlı kişiyi saat 20.30'da arayıp "Çantayı unutmadın di mi? O çanta hepimizin geleceği" diyor.

Teslimat 23.35'te gerçekleşti
Bir süre sonra Abdullah Başak, Sivas yöneticisi Ahmet Çelebi ile Sivas'ta buluşuyor. Önce telefonla Çelebi'yi arayan Başak, "Kapının önünde seni bekliyoruz, arabada" diyor. Bu görüşmeden bir saat sonra Ahmet Çelebi'nin telefonu çalıyor. Reşit isimli şahıs, "Parayı aldın mı?" diye sorunca, Çelebi isyan ediyor. Reşit ise "Hele bir vermeyin maçı da görün!" diye tehdit savuruyor. Saat 23.35'te Çelebi, çantayı elinde bulunduran Nüvit'i arayarak, "Çantayı getir" diyor, teslimat gerçekleşiyor.

Masha

Masha

Üye
bi yalan haber daha hey allahım :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi hiç mi hiç sevmiyorum fakat bu tür haberlerede gerçekliği isbat edilene kadar hiç bir şekilde itibar etmiyorum.

Sizlere de itibar etmemenizi tavsiye ediyorum, felaket tellallığı bize göre değil arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: 'Davut, Mehmet ve DiaBLoS
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi hiç mi hiç sevmiyorum fakat bu tür haberlerede gerçekli isbat edilene kadar hiç bir şekilde itibar etmiyorum.

Sizlere de itibar etmemenizi tavsiye ediyorum, felaket tellallığı bize göre değil arkadaşlar...

bişey itibar ettigimiz yok sadece konu açıyoruz düşecegi varsa düşer :oke:

61semih

61semih

Üye
göreceğiz :ehe

cehili

cehili

Üye
Valla topuğa sıkarlar yiyorsa vermeyin :ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi hiç mi hiç sevmiyorum fakat bu tür haberlerede gerçekli isbat edilene kadar hiç bir şekilde itibar etmiyorum.

Tebrik ediyorum kardeşim , işte insanlık , işte taraftarlık örneği ... :oke:
Varol ...

bişey itibar ettigimiz yok sadece konu açıyoruz düşecegi varsa düşer :oke:

Allah dan itibar etmiyorsunuz ... :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

Tebrik ediyorum kardeşim , işte insanlık , işte taraftarlık örneği ... :oke:
Varol ...

Allah dan itibar etmiyorsunuz ... :oke:

iyi ozaman abi konuda açmayalım itibar edecez diye biz söylemiyoruz biz yazmıyoruz internette bulup son dakika haberleri paylaşıyoruz :evet:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iyi ozaman abi konuda açmayalım itibar edecez diye biz söylemiyoruz biz yazmıyoruz internette bulup son dakika haberleri paylaşıyoruz :evet:

Kardeşim öyle sitemli yazıyorsun ki ister istemez cevap verme gereği duyuyorum, ben sadece kendi düşüncemi paylaşmak istedim kabul ediyorum biraz eleştiri gibi oldu senide kızdırdım bunun için senden ayrıca özürdilerim. (Kusuruma bakma iyi forumlar)

Necmati

Necmati

Üye
Hayırlısı ne ise o olsun

61semih

61semih

Üye
hüseyın çapkın: demırorenı çağırmadık
durum boyle oldukça trabzonsporunkını sız dusunun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim öyle sitemli yazıyorsun ki ister istemez cevap verme gereği duyuyorum, ben sadece kendi düşüncemi paylaşmak istedim kabul ediyorum biraz eleştiri gibi oldu senide kızdırdım bunun için senden ayrıca özürdilerim. (Kusuruma bakma iyi forumlar)

ben yazmıyorum arkadaşım ntv spor v.b gibi sitelerdeki gördüğüm haberleri paylaşıyorum :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben yazmıyorum arkadaşım ntv spor v.b gibi sitelerdeki gördüğüm haberleri paylaşıyorum :oke:

Sitemli yazıdan kastım açtığın konu değil, bir önceki sayfada yaptığın "iyi ozaman abi konuda açmayalım itibar edecez diye biz söylemiyoruz biz yazmıyoruz internette bulup son dakika haberleri paylaşıyoruz" bu yoruma idi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar konuyu kişiselleştirmeyelim ...:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi hiç mi hiç sevmiyorum fakat bu tür haberlerede gerçekliği isbat edilene kadar hiç bir şekilde itibar etmiyorum.

aynı şekilde :oke:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Harikasın Mehmet abi ...
Sende sağol , varol . Helal olsun ...:op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt