işte kare kare şike fotografları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
Yahu , herhangi bir somut bilgi ve kanıt yok ...
Resimlere bakarak şike olduğuna nasıl kanıt verilebiliyor biri bana bunu açıklasın ..! Belki arkadaş ortamı , belki farklı şeyler konuşuldu , hemen yargılamak kimin haddine düşüyor ..!

Konu yargı da , yargı da da bu konu hakkında gizlilik esası varken , bu kadar kesin konuşmak hangi akıl mantıkla bağdaşlaşıyor biri bunu anlatsın ?


Karar açıklanır , net bilgi verilir , suçlularsa çeksinler cezalarını ... Ama açıklanmadan hiçbirşey şike iddaası çok ağır ve terbiyesizcedir ... :oke:

yargıdayken biz şike yapıldı veya yapılmadı desek ne degısır.bu bızım ıcın degılde medya onunde yapılması sakıncalıdır.varolan bır sorusturmayı etkılıyebılır.
olayın bukadar basıt oldugunumu dusunuyorsunuz gercekten.okadar kıyamet koptu,bunların sadece resımle kaldıgınımı dusunuyorsunuz.emnıyette ses kayıtlarıda desteklıyordur ıllakı sadece resımlere dayalı okadar kısıyı ıcerı almazlar.bu kısılerde turkıyenın onde gelen ısımlerı hemde.elınde saglam kanıt yokken bu denlı bır sorusturma kımse acmaz,bu savcıları pek bır hafıfe alıyorsunuz sanırım.kolay kolay faka basmazlar.okadar ıddadan ıllakı dogru olan cıkacaktır.ha tamam kulaktan kulaga bazı bılgıler yanlıs yonlere cekılıyordur,olmamıs olayları varmıs gıbıde gosterılıyor olabılır bazı yanlı kısıler tarafından.ama okadar cok ıdda varkı bırı degılse dıgerı dogrudur.azız yıldırım hakkında 15 ayrı suclama var,telefon kayıtları vs.
sonuc ne olursa olsun adalete guvenıyorum ve bundan sonra kım sampıyon olursa anlının terıyle olacagına ınanıyorum.eger bızımde suc teşkıl edecek bır gırısımımız varsa cezalandırsınlar.27 sene beklemısız bız sampıyon olmayı yıne beklerız.hak yerını bulsun hak eden şampıyon olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt