işte kare kare şike fotografları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
işte kare kare şike fotografları

ike soruşturmasında zanlıları yakinen takip eden emniyet güçleri görüşmeler sırasında görüntüleri de kayda geçirdiler. Şike skandalında soruşturma süreci tüm hızıyla devam ederken polis fezlekesindeki bilgiler basına yansımaya başladı. Aziz Yıldırım ve diğer şahısların Ahmet Çelebi’ye İbrahim Akın ile görüşülmesi ve şike karşılığında para teklif edilmesi yönünde talimat verdikleri, Ahmet Çelebi’nin Yusuf Turanlı aracılığı ile bu teklifin İbrahim Akın’a iletildiği ve şike konusunda mutabakat sağlandığı polis fezlekesine yansıdı.

Şike soruşturmasında, Fenerbahçe'nin şampiyonluk virajını döndüğü 30. haftada oynanan 5-3'lük Buca maçı da inceleniyor. Sarı-Lacivertlilerin 3-1 geriden gelip ikinci yarıda 4 gol atarak kazandığı maç öncesi yaşananlara ilişkin kareler soruşturma dosyasında.

iddiaya göre, maçtan bir gün önce Cemil Turan, menajerler Abdullah Başak ve Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Ali Kıratlı Bucaspor'lu Musa Aydın'a eski hocası Bülent Uygun aracılığıyla ulaşmaya çalışmış. Düşme potasında, Bucaspor'la çekişen Sivasspor'un yöneticisi Ahmet Çelebi de Buca'nın maçı kaybetmesi için oyuncu Onur Tuncer'le irtibat kurmayı denemiş. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın ise Yıldırım'a yakın isimlerden Bülent İşcan ile irtibatta olduğu öne sürülüyor. Polis kamerasına takılan görüntülere göre, bu kişiler 23 Nisan'da İzmir Alsancak'taki Deniz Restoran'da bir araya geldi. 20.20'de başlayan yemek 21.05'te bitti. Grup masadan birlikte ayrıldı. Görüntülere göre 5 kişi Fenerbahçe'nin maç saatine kadar konakladığı otele giriyor. Yıldırım'ın cezası nedeniyle otelde izlediği maçın ardından bu kişilerin otel önünde konuştuğu da kayıtlarda yer alıyor.

Etiler'de bir kebapçı Aziz Yıldırım ve diğer şahısların Ahmet Çelebi’ye İbrahim Akın ile görüşülmesi ve şike karşılığında para teklif edilmesi yönünde talimat verdikleri, Ahmet Çelebi’nin Yusuf Turanlı aracılığı ile bu teklifin İbrahim Akın’a iletildiği ve şike konusunda mutabakat sağlandığı polis fezlekesine yansıdı.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Helal olsun polisimize büyük başarı elde ettiler.
İnşallah hak yerini bulur.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
dogru çıkarsa fener kümeye düşer - puanla başlar lig şampıyonlugu gider vede avrupaya gidemez

Samsun55''

Samsun55''

Üye
resim fake :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Necmati

Necmati

Üye
yok yav aziz yıldırım namuslu adma yapmaz öyle şey :ehe

haltie

haltie

Üye
Belge foto yok diyenlere:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu bunlar gibi binlerce resim olabilir ... Bu resimlerden şike olduğunu nasıl anlayabiliyorsunuz , biri bana açıklasın ? ...
Çantanın içinde para olduğunu , orada neler konuşulduğunu nereden biliyorsunuz ?

En ufak bir kanıt var mı ?

Medya da bunlar gibi bir sürü resim olabilir bu gayet normal ...

Gazetelerde Mehmet Yıldız , Fenerbahçeyi şampiyon yaptık gidiyoruz , ben oraya gol atmaya gitmedim ki vs vs sözler söylediğini yazdı , şike yaptığını yazdı ; e hani adam serbest bırakıldı ..!

Ufak beyinlilerin uydurduğu ve inandırıldığı haberler olduğuna inanıyorum ...:oke:

Necmati

Necmati

Üye
Yahu bunlar gibi binlerce resim olabilir ... Bu resimlerden şike olduğunu nasıl anlayabiliyorsunuz , biri bana açıklasın ? ...
Çantanın içinde para olduğunu , orada neler konuşulduğunu nereden biliyorsunuz ?

En ufak bir kanıt var mı ?

Medya da bunlar gibi bir sürü resim olabilir bu gayet normal ...

Gazetelerde Mehmet Yıldız , Fenerbahçeyi şampiyon yaptık gidiyoruz , ben oraya gol atmaya gitmedim ki vs vs sözler söylediğini yazdı , şike yaptığını yazdı ; e hani adam serbest bırakıldı ..!

Ufak beyinlilerin uydurduğu ve inandırıldığı haberler olduğuna inanıyorum ...:oke:

abi emniyette çıkan fotolar ne kadar sahte ve asılsız olabilir ki ..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu , herhangi bir somut bilgi ve kanıt yok ...
Resimlere bakarak şike olduğuna nasıl kanıt verilebiliyor biri bana bunu açıklasın ..! Belki arkadaş ortamı , belki farklı şeyler konuşuldu , hemen yargılamak kimin haddine düşüyor ..!

Konu yargı da , yargı da da bu konu hakkında gizlilik esası varken , bu kadar kesin konuşmak hangi akıl mantıkla bağdaşlaşıyor biri bunu anlatsın ?

Karar açıklanır , net bilgi verilir , suçlularsa çeksinler cezalarını ... Ama açıklanmadan hiçbirşey şike iddaası çok ağır ve terbiyesizcedir ... :oke:

Necmati

Necmati

Üye
Yahu , herhangi bir somut bilgi ve kanıt yok ...
Resimlere bakarak şike olduğuna nasıl kanıt verilebiliyor biri bana bunu açıklasın ..! Belki arkadaş ortamı , belki farklı şeyler konuşuldu , hemen yargılamak kimin haddine düşüyor ..!

Konu yargı da , yargı da da bu konu hakkında gizlilik esası varken , bu kadar kesin konuşmak hangi akıl mantıkla bağdaşlaşıyor biri bunu anlatsın ?

Karar açıklanır , net bilgi verilir , suçlularsa çeksinler cezalarını ... Ama açıklanmadan hiçbirşey şike iddaası çok ağır ve terbiyesizcedir ... :oke:
zaten bizde şu an kimseyi suçlamıyoruz .
ama fenerli'ler bizle dalga geçtiği için bizde onlarla dalga geçiyoruz

haltie

haltie

Üye
Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın ise Yıldırım'a yakın isimlerden Bülent İşcan ile irtibatta olduğu öne sürülüyor. Polis kamerasına takılan görüntülere göre, bu kişiler 23 Nisan'da İzmir Alsancak'taki Deniz Restoran'da bir araya geldi. 20.20'de başlayan yemek 21.05'te bitti. Grup masadan birlikte ayrıldı. Görüntülere göre 5 kişi Fenerbahçe'nin maç saatine kadar konakladığı otele giriyor. Yıldırım'ın cezası nedeniyle otelde izlediği maçın ardından bu kişilerin otel önünde konuştuğu da kayıtlarda yer alıyor.

şampiyonluk yarışında son maç başkanlar yöneticiler buluşuyor gizli bir buluşma oluyor çantalarda bişeyler veriyor buna ne var bunda demekte polyannacılık oluyor.Bu iddalar olmasa gözaltılar olmasa belgeler fotolar tel konuşmaları çıkmasa tamam diyecem üstüne üstlük bunlar var birde:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

zaten bizde şu an kimseyi suçlamıyoruz .
ama fenerli'ler bizle dalga geçtiği için bizde onlarla dalga geçiyoruz

Transfer haberleri gerçekten komediydi , bunu kabul etmemeniz ayıp olur ...

Bu olay ise çok ciddi ve ağırdır ...Lütfen karıştırmayınız . :oke:

Halit , 2 sene evel sanırım A.Polat ve Demirören birlikte yemek yediler , şampiyon biz - Türkiye kupası onların olsun demediler mi ? Netice de de öyle olmadı mı ? Beşiktaş taraftarı Ts oyunculara , bu maç sizin rahat olun demediler mi vs vs ... Hepsinin videosu ve resimleri de var * ? Galatasaray başkanı , Denizli - Fenerbahçe maçı oynanmadan önce üstelik Fenerbahçe 6 puan öndeyken , Son 4 hafta kala , Galatasaray şampiyon olacak 20 45 de demedi mi ? Neye dayanarak söylüyor ..!
Galatasaray ın şampiyon olması için , trabzonspor u 4 farklı yenmesi gerekiyordu , Ts hiç oynamadan 4-0 maç bitmiş , Galatasaray şampiyon olmamışmıydı ? Cordoba , Galatasaray a maçı vermemişmiydi ..! Binlerce örnek var daha ..!

Bunlar da şike o zaman ..! Biraz da tarafsız olun artık ..!

Necmati

Necmati

Üye

Halit , 2 sene evel sanırım A.Polat ve Demirören birlikte yemek yediler , şampiyon biz - Türkiye kupası onların olsun demediler mi ? Netice de de öyle olmadı mı ? Beşiktaş taraftarı Ts oyunculara , bu maç sizin rahat olun demediler mi vs vs ... Hepsinin videosu ve resimleri de var * ? Galatasaray başkanı , Denizli - Fenerbahçe maçı oynanmadan önce üstelik Fenerbahçe 6 puan öndeyken , Son 4 hafta kala , Galatasaray şampiyon olacak 20 45 de demedi mi ? Neye dayanarak söylüyor ..!
Galatasaray ın şampiyon olması için , trabzonspor u 4 farklı yenmesi gerekiyordu , Ts hiç oynamadan 4-0 maç bitmiş , Galatasaray şampiyon olmamışmıydı ? Cordoba , Galatasaray a maçı vermemişmiydi ..! Binlerce örnek var daha ..!

transfer haberlerinden bahsetmedim ama neyse konuyu dağıtmıyım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizim sadece takıldığımız konu transfer haberiydi Necmicim ... :)
Pekala ...

haltie

haltie

Üye

Yemek yediler diyoruz gizli bir durum yok.:) Medyanın bilgisi dahilinde oldu.Yıllardır söylenen bilinen şeyler ayyuka çıktı ama ben bir sonuç alınacağını sanmıyorum genelde insanların hakkı yenilmeye devam edecek ne fenere ne de aziz başkana bişey olacak.olan taraftara olur böyle lekelenmiş bir takımı destekleyecekler onlar yüzünden, tek suçsuz taraftardır.:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu belki de bu adamlar yemek yedi , muhabbet ettiler bu gayet normal değil mi ? İllahi medyaya mı söylecekler , var mı böyle birşey ....

Tüm büyük takımlar da dönen bir sürü pislik var bu tartışılmaz bir gerçek ...
Sebebi ise , para para para ... Doyumsuzluk ve açık gözlülük başka birşey değil ...

Ben bu konu karara bağlanana kadar , suçlamaların çok ağır ve ahlaksızca buluyorum ... Karar açıklansın , suçlu çıksın ortaya en ağır şekilde bende eleştireceğim ... Ama yeterki objektif olalım , karalamak en kolay şeydir ...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
fotograflar emniyet den çıkmıştır onlarda yalan söyleyecek haberi yok ya (h)

61semih

61semih

Üye
fotograflar emniyet den çıkmıştır onlarda yalan söyleyecek haberi yok ya (h)

olurmu canım yoldan gecenler cektı fotoları sonrada photoshop ıle oynamalar yaptılar polıse yolladılar polıste resımlerle oynandıgını anlamadı herkezı ıcerı aldı. :D :ehe

pelın_

:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...