M1 Android kullanıcı yüzünü N97 ve 5800da kullanın (Android görünümü ve kullanımı)

Sponsorlu Bağlantılar

kutukak

kutukak

Üye
Arkadaşlar programı kullandım. Nette araştırmalarım sürüyor 2.0 ı bulamadım buluncaya kadar çok güzel bir görünüm kazandırıyor.

Çeviri yapılmayan kısım çok basit arkdaşlar önce sistem hack yapmanız lazım private klasörüne girebilmek için.
Önce programı yükleyin ve açın
Daha sonra altta köşede trial tuşuna basın ve trial modu aktifleştirin.
Arkasından programı kapatın ve x-plore yi açın. ve c içerisinde bulunan private klasörüne girin ve
Private/AF101004/EB62125B59B4D4502A dizini bulun ve içerisinde 4CD11BFC..... şeklinde 26 hanelik bir dosyanın olduğunu göreceksiniz.
Şimdi xploreden dosyayı seçin ve xplore menüsünden dosya özelliklerini seçin.

Gizli
Salt okunur
Sistem

şeklinde bir menu gelecek oradan salt okunur olan tick koyun. Ve çıkış yapın. arkasından M1 i çalıştırın artık tam sürüm olarak kullanabilirsiniz.

;)

platinmuzik

Üye
Program symbianın üzerine yerleşen bir keyloggerdan başka bir şey değil. Yedirmeyen şifreleri.

fnldstntn

Üye
teşekkürler

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

ilyascetin

Üye
xplore yi açıp belirtilen dosyayı bulun ve özelliklerden salt okunur yapıp kapatın. tam sürüm oluyor.

dibba58

dibba58

Üye
sağol kardeş uygulama için

ali_ince25

Üye
nasi yani keyloger

korlof

Üye
programı trial yaptım. ancak yapamıyorum. telefonum hack.li değil. Hack nedir ? yapıldığında yasal olarak devam eden garanti süreme olumsuz etki eder mi bilemiyorum. Kim yardımcı olabilir, en kolay nasıl hack yapabilirim...

mertderin

Üye
Benim şahsi fikrim işe yaramaz bir program olduğu. Yine de emeğine teşekkürler.

AlpReis

AlpReis

Üye
eyvallah

batujan12

batujan12

Üye
Teşekkürler :oke:

alenic29

alenic29

Üye
bu privatenin içinde bi şey çıkmıo bende

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

kerim5534

kerim5534

Üye
sagolasın

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

Utku

Utku

Üye
teşekkürler

lifemale57

Üye
sagol usta

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardeş

KayraBey

KayraBey

Üye
Simgeleri masaüstüne ekleyebiliyormuyuz?

Üst Alt