M1 Android kullanıcı yüzünü N97 ve 5800da kullanın (Android görünümü ve kullanımı)

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
M1 Android kullanıcı yüzünü N97 ve 5800da kullanın (Android görünümü ve kullanımı)
Evet arkdaşlar bu programı aradım ve en sonunda buldum.
Program Android işletim siteminin arayüzünü sybmianda kullanıyorsunuz alarımlar , saat ve sms gibi çeşitli degişik gösteriş şekilleri mevcut

For N97, 5800XM and other S60 5th phones, there will be a notifier of missing call and new SMS.

Programı f ull olarak kullanmak için
"-open x-plore
-run it and select trial then exit
-go to C: Private/AF101004/EB62125B59B4D4502A
-file 4CD11BFC07C2B3FDA63D7~24undefined26~2AE15 set as “read only”
"

yazıyodu buldugum rus forumunda bunu tükçeye çevirdigimde

"-x açık plore
-çalıştırın ve sonra da çıkış deneme seçin
-C gidin: Private/AF101004/EB62125B59B4D4502A
-4CD11BFC07C2B3FDA63D7 dosya 24undefined26 ~ ~ 2AE15 "olarak sadece okuma seti"" "

şeklinde bir tercüme ile karşılaştım anladıgım kadarıyla x-ploreyi açıcaz, arka planda bırakıp programı yani M1 programını açıp kapatacagız.Daha sonra x-plore ile bizden istenildigi yere gidip dosyayı bulup napcagımzı anlayamadım N97 veya 5800 olsaydı %100 bulurdum ama malesef o telefonlar bende yok buyuzden deniyemiyorum lütfen sizler deniyip F ull yaparsanız cevap yazarmısınız.Bu sayede herkez programdan yararlanmış olur:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, sanalcrazy, kurt3227 ve 49 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Dosya eklenti olarak yüklendi. Teşekkürler Anıl.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim tele uymaz(n78)ama yinede teşekkürler arkadaşım emeğin için.ama bu android güzel birşeye benziyor sanki.umarım bize symbianı unutturabilecek kadar yetenekli çıkar..

seminay

Üye
arkadaşım teşekkür butonuna bastım ama mesaj yazmadan geçemedim mühiş bir uyglama bu çok sağol emek için

zibidi39

zibidi39

Üye
tesekkurler

eqzac

eqzac

Üye
arkadaşlar androidi 5800 a kurdum ama hale getiremiyorum ; x-plore da private içindeki dosyalar gözükmüyor (ayarlardan gizli ne varsa açtım ram rom sistem dosyaları )
modo da da dosyayı buluyorum ama sadece oku seçeneği yok
ybrowser ı denemedim bir tek sizin önerebileceğiniz bir çözüm varmı ???

elnino757

elnino757

Üye
sistem klasörlerine erişimi açın

macman

macman

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

mukremin123

Üye
androidi denedim güzel bişi :D ama benim favorim tuşlar olacak qwerty aşmış n97 bu konuda alırken oda seçeneğimdi ama zorLuk çekeceğimi bildiğim icin tercih etmedim keşke demiyorum yanlış anlamayın :) ikiside iyi cihazlar

jdf_burak

jdf_burak

Üye
samsung widget olayı androidden daha goze batıyor ayrıca her yenı sey guzeldır fakat symbıanın yerını alamaz yakında kullananlar anlayacaktır . ...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
samsung widget olayı androidden daha goze batıyor ayrıca her yenı sey guzeldır fakat symbıanın yerını alamaz yakında kullananlar anlayacaktır . ...
evet ama bu sadece görünüm kazandırıyor.İşlevsellik yine s60v5 :oke:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
Türkçeye çevirme imkanımız var mı böylede kullanırım ama Türkçe kullanmak ayrı bir zevk

rasmik18

rasmik18

Üye
kardes su android 2.0 yenı cıkmıs onu ındırın rus sıtesınden o daha ıyı markete var ıcınde ovi stori gıbı

karakafa81

karakafa81

Üye
Tesekkürler calisiyor fullda oldu

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

_ARDA_

_ARDA_

Üye
teşekkür butonuna bastım ama yinede yazmam gerek emegine saglık

rheine

Üye
Merhaba Arkadaslar, ya ben Telefonuma program yükledigim zaman yüklenemiyor. Güvenilmiyen bir saglayicidan alinan korumali nesne yüklenemez diyor,Telefonuma sertifikada aldim ... Biliyorum paylasim yeri burasi degil, nerede paylasacagimi bilemedigim icin burada actim konuyu.Lütfen bilen bir Arkadas varsa yardim etsin. Tel N97 dir...

ciko433

ciko433

Üye
arkadaşım ilk once eline sağLık ama bn 5800 kullanıcısı olaraktan bu sertifika işini halledemedim bundada warmı o arıza :D

Üst Alt