iyide iki sessiz harf yan yana gelmiyorneeddin yiğenim yavvv![]()

Mantar,mektep,mantı,musluk..Bunlar Türkçe değil mi ?
Ünlü uyumu sorunu da yok.![]()
Türkçede iki sessiz harf yan yana gelmemeli.meKTep,maNTı gibi

Mal ..
Kesin Türkçedir![]()
m*l bence türkçe bir kelime![]()

'M'utlaka vardır yaaa olmamasının 'm'ümkünatı yok![]()

Pondusss nickli arkadaşımızın arapçadan geLme dediği kelimelerin hepsi doğru arapçadır ama tüm M harfindeki kelimeler arapça mı derseniz bi fikrim yok
ancak şu da doğru ki arapçada çoğu mastarlar mim harfi ile gelir yani M![]()

O zaman Bu M harfini çıkaralım Alfabeden Yerine X Koyalım Maxicep Daha kolay aransın![]()

İlk kez duydum ve çok şaşırdım
Bu arada Necmi, verdiğin örneğe bayıldım!![]()

moruk?????:
Arapça bilginiz nerden desem memleket olarak mı yatkınlığınız var yoksa sonradan mı öğrendiniz Arapçayı![]()
Arapça bilgime gelince sonradan öğrendim. Arapça merakı nereden diye sorarsanız; yabancı dil öğrenmek çok keyifli bir şey bence ve o yüzden başladım. İngilizce seviyemiyi olduğu ve ileride daha da geliştireceğim için farklı bir dil olan Arapça'ya başladım. Seneye de bi Arap ülkesine gitmeyi düşünüyorum. İngilizce'ye gelince etrafımdaki birkaç kişiyle İngilizce konuşuyorum. Face'de bi kaç tane Amerikan var, oraya kadar ilerlettim işi.

seviyemiyi değil seviyemi olcakÖncelikle "nerden" değil "nereden" olacak.Arapça bilgime gelince sonradan öğrendim. Arapça merakı nereden diye sorarsanız; yabancı dil öğrenmek çok keyifli bir şey bence ve o yüzden başladım. İngilizce seviyemiyi olduğu ve ileride daha da geliştireceğim için farklı bir dil olan Arapça'ya başladım. Seneye de bi Arap ülkesine gitmeyi düşünüyorum. İngilizce'ye gelince etrafımdaki birkaç kişiyle İngilizce konuşuyorum. Face'de bi kaç tane Amerikan var, oraya kadar ilerlettim işi.
----------Eklendi @ 08:48:03 ---------- Yazıldı @ 08:46:00 ----------
ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.![]()