yanlış sınava filan mı girdiniz ?
IchigoKurosaki Üye Türe' Alıntı: İng. Mi? Genişletmek için tıkla ... Tabiki ing matematik geoda 60 yapmak mümkün mü
Türe Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Tabiki ing matematik geoda 60 yapmak mümkün mü Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın Ama sorulara bakmadım bu kadar zorlamak aslında daha iyi çünkü az yaoarak daha yüksek sıra elde ediyorsun
IchigoKurosaki' Alıntı: Tabiki ing matematik geoda 60 yapmak mümkün mü Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın Ama sorulara bakmadım bu kadar zorlamak aslında daha iyi çünkü az yaoarak daha yüksek sıra elde ediyorsun
IchigoKurosaki Üye Türe' Alıntı: Neden olmasın Ama sorulara bakmadım bu kadar zorlamak aslında daha iyi çünkü az yaoarak daha yüksek sıra elde ediyorsun Genişletmek için tıkla ... Biz sözelciler icin mümkün degil ygsde 11 net yapip okulda alanimin matematikte 1.si oldum. Yeterince zormus yani giren arkadaslarim öyle soyledi
Türe' Alıntı: Neden olmasın Ama sorulara bakmadım bu kadar zorlamak aslında daha iyi çünkü az yaoarak daha yüksek sıra elde ediyorsun Genişletmek için tıkla ... Biz sözelciler icin mümkün degil ygsde 11 net yapip okulda alanimin matematikte 1.si oldum. Yeterince zormus yani giren arkadaslarim öyle soyledi