Lys nasildi ?

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Lys nasildi ?
dün lys başladı da çoğunluk bugün girdi.benim kötü geçti sizlerin nasıl geçti ?

patatos

Üye
zordu yav

bolamanlee

Üye
berbat 30mat 10geo yaptım

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Benimd eBerbat 18Mat 18 Geo Yaptım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayaller suda. matematiğe güveniyodum ama çok zor geldi. 25 matematik 18 geometri çözebildim. fen zaten kötü matematikle toparlarım diyodum yalan oldu. bari kimyayı da böyle zorlayıcı yapsınlar

patatos

Üye
yav bi gidin 30 mus 18 mis diye uzuluyonuzmu bide inanmiyorum yani millet 10 net cikardi diye kurban kesiyor sukretmesini bilin

_RYUK_

_RYUK_

Üye
matematik çok zorladı beni moralimi çok bozdu fen sınavına nasıl gireceğim hiç bilmiyorum

balcolu

balcolu

Üye
Matematikte hatalı soru varmış diyorlar.

Xelord

Xelord

Üye
Benim yetişmedi bile.

acuxx

acuxx

Üye
Mat tan 25 soru yaptiım geo da o kadar. Cevaplarınada bakmadım :-) fende inş bişeyler yaparız yoksa işimiz zorrr

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
ben 17 matematik 3 geometri 3 sallama var eminim çoğundan ama şu soruyu yapamadım.hatırlarsınız kuvvetli sayı sorusu vardı hangisi kuvvetli sayı değildir diyordu.onların hepside kuvvetli sayı çıkıyor.108,27,99,72,64 hepsininde asal böleni var bazılarının 2 bazılarının 3 ve bu 2yle 3 e bölünen sayılar 4 ve 9 a da bölünebiliyor.haliyle hepsi kuvvetli sayı çıkmıyor mu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
99 3 ve karesinr bölünür ama bir de 11 var karesine bölünmüyor

Türe

Türe

Üye
Hocam lys tarihinin en zor sınavıydı dedi. Amele işlem çok fazla imiş.

patatos

Üye
10 netle nereye giriyorsun birader!

emma kardes millet diyorum benim gordukljerim dedim beni merak ediyosan 18 net mat 21 net geo cikardim.

forumdaki kardeslerim ben yazdiklarinixdan pek anladim 17 yaxan var 3o tane yaptim yazan var.bu yaptiklariniz net mi yoksa soru sayisimi?

ayrica tv de 2 soru iptal edilebilirrmis

TheCower

TheCower

Üye
Denemelerde 43 falan yapıyordum en kötü 30 net çıkıyordu bu sınavda 34 soru yaptım. Çoğu yanlış. Mat1 çok zordu, türev integral yaptım mat1 yok :-( dün gece geometriyi çözüyordular trt okulda. Baktım boyna yanlış çıkıyor kapattım tv yi moralim bozuldu.

MaxipmaN

Üye
2 yıllığa gidicem yataydan

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Super gecti valla en az 60 net bekliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt