Lütfen Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım!
...
Arkadaşlar Benim Nokia N96 Var Bu Telefonla Ilgili Sizlere Sorum Var Bilenlerin Yardım Etmesi Rica Olunur!

1-)Telefon Için Uygulama Ararken Neye Dikkat Etmeliyim Telefonum symbian v3 mi v5 mi bilmiyorum Hangisi Olacak

2-)Telefondan Facebook Sitesini Açıyorum Video Izlemeye Tıkliyorum Adobe Flash Player Yükleyin Diyor Ordaki Flash Player .exe uzantılı olduğu için yüklenmiyor .sis gibi benim telefonuma uygun flash player programı varmı?

şimdilik sorunlarım bunlar yardım edenlere sonsuz teşekkürler!

Starsley

Telefonun işletim sistemı s60 9.3 flaş player yükleyemessin sis uzantılı flaş light 3.1 var oda yazılımını güncellersen gelir ayrıca internetten sadece youtube ve facedeki videoları izleyebılırsin umarım yardımcı olmuşumdur.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun işletim sistemı s60 9.3 flaş player yükleyemessin sis uzantılı flaş light 3.1 var oda yazılımını güncellersen gelir ayrıca internetten sadece youtube ve facedeki videoları izleyebılırsin umarım yardımcı olmuşumdur.

Yazılım güncellemeden flash light 3.1 programını elde edebilirmiyim?

Starsley

Evet edebilirsin

batuone

Üye
yukarda arama yerine flash lite 3.1 yaz

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
Programı yükledim ama bolt tarayıcısı ile kullandığım için adobe flash player yukleyın yazıyor tarayıcimi değiştirmem gerek?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bolt ayrı bır tarayıcıdır flash lıte onda calısmaz telefonun normal kendı browserıyle flash lıte kullanılır youtube normal browserden gırerek rahatlıkla vıdeo ızleye bılırsın

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
Youtube'de Sorun Yok

Zaten Normal Tarayıcı Ile Facebook'u Açtığımda Ise Mobil Görünüm Oluyor Videolara Tıklanmiyor Bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt