Lütfen yardım telefon almında kararsız kaldım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmety17

ahmety17

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım telefon almında kararsız kaldım :(
Arkadaşlar Samsung Star wifi yi almakta kararsız kaldım neden derseniz kalemi var ve kalemi var die kararsız kaldım teması flan değişmiyor diyorlar değişiyormu vee jarjı flan nasıl samsung star wifi mi yoksa samsung corby wifi mi bana biri çokkk güzel şekilde açıklayabilirmii çok acil yardım telefonu aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum samsung star wifi yi alırsam ben kalem kullanmak istemiyorum tuşları falan küçükmüdür nasıldır yardım lütfennn :(

kol@j

kol@j

Üye
onu almayacaksan ne alacaksın onu belirt ona göre birşey söyleriz..

telefon alacaksan cep telefonu almak isteyenlere

Ne İstediğinizi Belirleyin…
Liste Oluşturun…
Bağlantı Seçenekleri…
Ekran Seçimi…
Bellek Miktarı…
İşletim Sistemi…
Değerlendirin...

ayrıntı için

http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...-sahip-olun-398447.html?garpg=2#content_start

hayırlı maxicepler

futbol123

futbol123

Üye
bence nokia 5230 al

ankebut34

ankebut34

Üye
selamlar kardeşim...ben nokia x-6 kullanıyorum çok memnunum...5mp lik kamerası var...ama samsung un 3.2mp likleri bile çözünürlük açısından nokiadan üstün olduğunu keşfettim...samsunglarda tema biraz zahmetli oluyor...benim gözlemim samsungların işletim sistemi daha iyi...nokialar a ne kadar prog,tema vs. yüklediğin de zamanla telefonun sinir bozucu bir şekilde yavaşlıyor...ama samsung lar da bu sorunu yaşayanı ben görmedim...bence nokia lara hiç yönlenme derim senelerin nokia kullanıcısı olarak söylüyorum...takdiri senin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt