Lütfen yardım nokıa n8 canlı yayın göstermiyor!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antiyou

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım nokıa n8 canlı yayın göstermiyor!?
Yardıma ihtiyacım var.
Yeni nokia N8 aldım ve fark ettim ki örneğin kanal d, star tv, siterine wireless ile bağlanıyorum canlı yayın izlemeye kaltığımda göstermiyor. aynı şekilde spb tv de canlı yayın olduğu için onu da göstermiyor; fakat youtube, dailymotion, vidivodo videolarını izleyebiliyorum. işin içinden çıkamadım lütfen yardım edin....:vur

repredon

Üye
selam kardesler bendede n8 var ve yildiz tv den catir catir izliyorum ve siddetle tavsiye ediyorum.... her kanalda var.... Ayrica nokia n8 ta flash player oldugu icin her yerden bakabiliyorsun... tabiii sinirsiz internetin varsa

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

mr_musti

Üye
tsk:oke::oke::oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende de böyle bi sorun var turkcell veya avea internet üzerinde izleyebiliyordum ama wifi dan olmuyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
selam kardesler bendede n8 var ve yildiz tv den catir catir izliyorum ve siddetle tavsiye ediyorum.... her kanalda var.... Ayrica nokia n8 ta flash player oldugu icin her yerden bakabiliyorsun... tabiii sinirsiz internetin varsa
Aynen

APOvBABA

APOvBABA

Üye
ya tek derdiniz o mu? Ben facebook'tan, dailymotion'dan, filan birçok siteden video izleyemiyorum. Bana bi çare bulun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...