Yardım Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Edin
Azerbaycandan TÜRK kardeşlerime Selamün Aleykum.Forumda yeniyim Kardeşler.Lütfen yardım ediniz bana 2 ay önce bi arkadaşımdan ikinci el NOKİA 5530 XM aldım bizim parayla 30 manat sizin parayla 78 lira ya aldım alınca her şey iyiydi.Şimdide her şey iyi ama 1 kötü problemim var bu problem kendi kendiliyinden geldi.Biriyle telefonda konuşunca karşımdakinin sesi bana çok zayıf hatta anlaşılmaz derecede kötü geliyor telefonu elimden felan düşürmedim ama bilmedim ne için böle oldu bide ha arkadaşımdan telefonu alınca bana dediki Yeni Güncelleme yazdırdım.Bu ne için böle anlamadım telefonu ilk alınca ses çok güzel geliyodu her şey normaldi şimdide normal ama bu ses problemi beni usandırdı artık lütfen kardeşlerim buna bir çozüm bulunn telefonda çakma felan degil her şey orjinal Rusyadan getirmiş Arkadaşım.

fnldstntn

Üye
Kulaklıkla konuşmayı denedinizmi?

ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Yok.Bende onu düşünuyorum ama bi bakdın otobusde felan çağrı yapıyolar telefonu çıkar ordan cevapla öylede çok karmaşık oluyor ama deniyeceğim bir

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim telefonda bi arıza olabilir fakat sen genede orj yazılımını geri yükle düzelecekmi?

ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben S60 modellerine yeni geçtim önceki telefonum Nokia 3120 Classic di yani S40 modeli onlardan anlıyordum şimdi bu s60 ları öyle zann ediyordum ki s40 lar gibi usb takıcan Software yi açıcan bekliyicen telefon güncellenecek.Şimdi takıldım kaldım böle şimdi ben nasıl bunun orjinal yazılımı geri yükleye bilirim bi yardım edin lütfen

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
teamwireyi yükle pcnede yardım edeyim?

ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sende team viever kaç?Facebook varmı senin?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş seni bulamadım beni burdan ekle profilim adresi

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ekledim ama kabul etmedin açık değilsin

ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Abi yine aynı ya

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Abi yine aynı ya
kardeşim o zaman donanımsal problem var yazılımı baştan yükledik ama sorun çözülmedi demekki yazılımsal değil donanımsalkardeşim son sese aldıgındadamı aynı ses az geliyor?

ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Abi donanımsal nedir anlmadım o sözü?evet az

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
yani telefonun içindeki hoparlor de sorun var

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sorunun donanımsal, servise götür hoparlörü değiştirsinler tamamdır..

ElxanQurbanov

ElxanQurbanov

Üye
    Konu Sahibi
Servise değil telefoncuya götürdüm ama telefoncu dediki bu telefona sinyal az geliyor onun için sizce bu sorun ola bilirmi?

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Hard format yapabiliyorsan yap ya da telefonda bir arıza olabilir.Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Takipçi Satın Al

Üst Alt