Lütfen yardım edin !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin !!
Öncelıkle konuya baktıgınız ıcın tşekkur dosbox full3 diye bir uygulama varmıs telefonde exe dosyalarını calıstırmak ıcın.. ben nesı yapılcanı buldum ama sertıfıkalı degıl acaba herhengı bırı bu uygulamayı sertifikalandırıp ınternete koyabılır mı ? şimdiden teşekkuürler :) :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sertifikaya gerek yok.bilgisayar kullanmadan 5 dakikada hack yöntemi diye arattır yap.

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hacklemek ıstemıyorum :)

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
ya teşekkur ederim de haclemek ıcın ımeı numarası falan ıstıolar vermek te ıstemıom :( hatta format atmak hic olmaz :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya teşekkur ederim de haclemek ıcın ımeı numarası falan ıstıolar vermek te ıstemıom :( hatta format atmak hic olmaz :D
benim verdiğim linktekinde imeiye falan gerek yok.format atmak çok basit birşey neden olmaz ki? :D benim format atmaktan kastettiğim telefon kapalıyken,açma/kapama tuşu+yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşuna aynı anda basılı tutmak.korkma format telefonu garanti dışı bırakmaz :D

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
okadarını bende bılıom :D ama bıkac sorum war format atmadan once yedeklersem sonra gerı yuklersem her şeyı tamamen eskı halıne gelır mı?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
okadarını bende bılıom :D ama bıkac sorum war format atmadan once yedeklersem sonra gerı yuklersem her şeyı tamamen eskı halıne gelır mı?
format atmadan önce yüklüyeceğin uygulamaların setuplarını "thinkchange" adında bi klasör açıp o klasöre koy,formattan sonra autoinstaller diye bi program var hack yapıp onu yükle.Sonra programların hangi sürücüye(telefon hafızasıysa c,hafıza kartıysa hafıza kartının harfi) yüklenmesini istiyorsan yüklenecek olan sürücünün harfinde bi klasör aç ve thinkchange içindeki setupları bu dosyanın içine at ve o dosyayı da thinchange klasörünün içine at.şimdi programı çalıştır ve start install de,o programları kendi yükleyecek.eğer programların ayarlarını falan yedeklemekten bahsediyorsan,programlar kartta kurulu olursa sistem dosyalarında bazı programların ayarları durur.

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
saol da bende hafıza kartı da yok uygulamaların kurulumları da onun ıcın bısey yapamıyorum :( başka yolu yokmu telefonu nokıa ovı suıteden yedeklerken uygulamalarıda yedeklıyor falan dıo yanı oyle olmaz mı ( telefonum n97 ) :)

----------Eklendi @ 17:45:19 ---------- Yazıldı @ 17:36:27 ----------

ya senın telefon 5800 eger yapabılıosan sertıfıklandırsana benımkıyle aynı ısletım fılan zaten şımdıden teşekkurler :) :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
saol da bende hafıza kartı da yok uygulamaların kurulumları da onun ıcın bısey yapamıyorum :( başka yolu yokmu telefonu nokıa ovı suıteden yedeklerken uygulamalarıda yedeklıyor falan dıo yanı oyle olmaz mı ( telefonum n97 ) :)

----------Eklendi @ 17:45:19 ---------- Yazıldı @ 17:36:27 ----------

ya senın telefon 5800 eger yapabılıosan sertıfıklandırsana benımkıyle aynı ısletım fılan zaten şımdıden teşekkurler :) :)
sertifikalandırma işi olmaz.çünkü sertifika imeiye özel olur.maalesef her telefonun kendi sertifikası olmak zorunda.maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım :(

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
yinede saol naapacaz haclıcez artık :) butun telefonu pc ye kopyalıyom :D acaba telefonu yedekleyıp gerı yukledıgımde telefonun ıcındekı yenı programları sılıp telefonun eskı programlarını(yanı yedekledıgım programları) mı yukluyor? ya sımdı acıklıyım mı amacımı: telefonu haklıcem bıkac prog yukleyıp format atıp yedeklemeyı gerı yuklıcem sonrada eskısı gıbı kullanıcam ancak bazı sertıfıkasız programlar da yuklu olacak :D amacım bu :)

----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:15:30 ----------

yanı bunu yapmaya calısıom :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yinede saol naapacaz haclıcez artık :) butun telefonu pc ye kopyalıyom :D acaba telefonu yedekleyıp gerı yukledıgımde telefonun ıcındekı yenı programları sılıp telefonun eskı programlarını(yanı yedekledıgım programları) mı yukluyor? ya sımdı acıklıyım mı amacımı: telefonu haklıcem bıkac prog yukleyıp format atıp yedeklemeyı gerı yuklıcem sonrada eskısı gıbı kullanıcam ancak bazı sertıfıkasız programlar da yuklu olacak :D amacım bu :)

----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:15:30 ----------

yanı bunu yapmaya calısıom :D
amacını anladım :D ama dediğin olmaz.benim tavsiyem telefonu hackle ve uygulamaları yükleyip keyfine bak :D.servislik bi durum olduğu zamanda bi format atıp tertemiz verirsin.şimdi format atmana hiç gerek yok.ayrıca hafıza kartın olsaymış daha iyi olurmuş,telefon hafızası çok çabuk doluyor.

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
sana çokça teşekkur ederım ancak verdıgın hacklemeyı yapamadım 3. adımda ok tuşu olmuyo :( yinede sagol :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sana çokça teşekkur ederım ancak verdıgın hacklemeyı yapamadım 3. adımda ok tuşu olmuyo :( yinede sagol :D
o zaman programdan çıkıp tekrar menüden ikonuna tıklayarak devam etseydin.neyse birşey değil kardeşim :)

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
ya olmuyor kafayı yıcem 3. adımda hıcbıse ellemeden ok at ıklayıp gec dıo ama bıse yazmadan ok tuşu cıkmıyor sen denedın mı bunu hiç ? :'(

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya olmuyor kafayı yıcem 3. adımda hıcbıse ellemeden ok at ıklayıp gec dıo ama bıse yazmadan ok tuşu cıkmıyor sen denedın mı bunu hiç ? :'(
denedim.arkadaşımın telefonunda olmuştu valla.birde internet bağlantısı gerektiriyor.acaba ondan mı olmadı ki?

warrior57

Üye
    Konu Sahibi

denedim.arkadaşımın telefonunda olmuştu valla.birde internet bağlantısı gerektiriyor.acaba ondan mı olmadı ki?
ınternete de baglıyorum ama ok tusu bıse yazmadan cıkmıyor :(

----------Eklendi @ 08:43:23 ---------- Yazıldı @ 08:40:03 ----------

şimdi denedim oldu çok çok çoık teşekkur ederım oleyy yupppii oldduuu :D tşk tşk tşk

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ınternete de baglıyorum ama ok tusu bıse yazmadan cıkmıyor :(

----------Eklendi @ 08:43:23 ---------- Yazıldı @ 08:40:03 ----------

şimdi denedim oldu çok çok çoık teşekkur ederım oleyy yupppii oldduuu :D tşk tşk tşk
sonunda :D

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
çok çok çok çok teşekkuuuurrrrrrrrrrrrrrr :D :D​

----------Eklendi @ 08:54:52 ---------- Yazıldı @ 08:54:35 ----------

Teşekküüüüüürrrrrrrr :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...