necrokub1
Üye
Virüs enfeksiyonu, lütfen yardım edin
İyi günler, 5-6 gün önce bilgisayarıma ilginç bir virüs bulaştı. Comodo Cleaning Essentials ve Comodo Internet Security ile tam tarama yaptım. 1234567890.exe gibi bir dosya (her seferinde rastgele bir sayıdan oluşuyor) bilgisayarda çalışıyor ve bilgisayarı %90larda kasıyor. Kapattığım zaman uzun süre boyunca geri açılmıyor ama endişeleniyorum, daha ileri bir seviyesi risk oluşturabilir diye. 3 farklı yerde ilginç dosyalar oluşuyor.1)Kullanıcı\Local\Temp de 1234567890.exe gibi bir uygulama, kasan bu.2)C:\Kullanıcılar\Kullanıcı'da rastgele harflerden oluşan ve tanıdık sayılabilecek bir kadının resmi olan .exe dosyaları.3)Yine aynı kadının simgesi olan bir dosyanın C:\ProgramData'da olan bir versiyonu, yine rastgele harflerden oluşan bir isimde.Daha önce rastlayan, çözümü hakkında bir bilgisi yada bir fikri olan var mı? Bu işten anlayan, c++ bilen varsa virüs dosyaları bir rar içine topladım. Dosyalar SuperHidden ama antivirüsünüz bulur büyük ihtimalle. En son güncellemesine rağmen antivirüsüm dosyalara UnclassifiedMalware@1 diyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda virus klasörü 1de gördüğüm, virus2 klasörü 2de gördüğüm dosyalar, şimdiden teşekkürler.