Lütfen yardım edin samsung monte(starı olanlarda girsin)

Sponsorlu Bağlantılar

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin samsung monte(starı olanlarda girsin)
Arkdaşlar az öcne telefonu kurcalarken debug diye bir şeye girdim oradan bi şey yaptım telefon açılıp kapandı ekranda UPADdata to pc yazdı lüftfen biri tuşlarla format atmayı söyleye bilirmi staarinki olsa da olur.Yda bu sorunun neden olduğunu bilen birisi ? Lütfennn acil yardım edin arkadaşlar.

RedColt

RedColt

Üye
b*kmu var karıştırıyosun kardeşim az rahat durunbee
Ne dediğini sanıyorsun ya? Şikatyet edn mesajı silinsin.

Sorunun hakkındada bilgim yok ama telefonun suan açılıp açılmadıgı istediğin gibi hareket edip edemediğine dair bilgi verirsen daha çabuk sorununu çözersin.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yorumun güzel boyle insanlarda var işte forumda.Neyse ben sana söyleyeyeim ekran açılıyor fakat ekranda UPDATE to pc yazıyor arkaşın biri sağolsun cevapladı ben ayarları kurcalarken debul low olması gerekirken ben high yapmışım tabi haliyle telefona olanlar oldu fw ile sorun ortadan kalıyormuş ilgin için teşekkür ederim bu arada :)Birde sendede sanırım star wi-fi var hard format tuşlar ile nasıl atalıyor biliyormusun?

RedColt

RedColt

Üye
Arkadaşım yorumun güzel boyle insanlarda var işte forumda.Neyse ben sana söyleyeyeim ekran açılıyor fakat ekranda UPDATE to pc yazıyor arkaşın biri sağolsun cevapladı ben ayarları kurcalarken debul low olması gerekirken ben high yapmışım tabi haliyle telefona olanlar oldu fw ile sorun ortadan kalıyormuş ilgin için teşekkür ederim bu arada :)Birde sendede sanırım star wi-fi var hard format tuşlar ile nasıl atalıyor biliyormusun?
Telefonu aldığımın 2. günü garantiye yolladım Halada 18 gün oldu telefonumu bekliyorum. Telefonu doya doya kurcalayamadım

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
yapma yav 18 gün ne yaptın sen telefona :D

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
Hangi garanti firması bu Telpa mı Genpa mı :D

error94

Üye
starın fw update yani yazılım yükseltmek için telefon kapalı halindeyken kapatma tuşu kamera ve ses azaltma tuşuna basıyoduk ve ekranda downloading diye bir yazı beliriyordu "qimoo"nun konularına bak daha açıklayıcı

RedColt

RedColt

Üye
MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
:D aynen telpada benim önceden d500ü vermiştik 29 işgününde geldi :D

uzmburak

uzmburak

Üye
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim bende telefonu 2 gün önce aldım gayet memnunum fakat ön kamerayı açamadım nasıl açılır bi yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben telefonu 2 gün önce aldım gayet memnunum fakat bir türlü ön kamerayı açamadım nasıl açıldığını söylermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

oner27

Üye
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim bende telefonu 2 gün önce aldım gayet memnunum fakat ön kamerayı açamadım nasıl açılır bi yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben telefonu 2 gün önce aldım gayet memnunum fakat bir türlü ön kamerayı açamadım nasıl açıldığını söylermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

*#0*# sonra 8 e bas ön kamera çıkar fakat resim falan çekmez:oke:

denzel000

Üye
...

Üst Alt