Lütfen Yardım Edin Ekran Morarıyor

Sponsorlu Bağlantılar

corpsecrazy

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Edin Ekran Morarıyor
[h=6]Beyler Dün Telefonu Silerken Çok Bastırdım Heralde Telefonun Ekranının Sagına Soluna Elliyorum Ortası Morarıyor En Ufak Dokunmada (Hani Cok Bastırınca Oluyor Ya Aynen Öyle Oluyor) Telefon Samsung Star.

Acaba Garantiden Hallederlermi Bunu ? Yada Normal Bir Telefoncuda Yaptırsam Bana Ne Kadara Patlar ? Y

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.[/h]

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Garanti bence biraz sıkıntılı iş çünkü kullanıcı hatasından garanti geçerli olmayabilir kardeş. Telefonculara danış bence.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
döversen böyle olur tabi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ayrıca düşündüm de acaba ekranı mı patlattın :hmmm

corpsecrazy

Üye
    Konu Sahibi
Görüntü Var Görüntüde Problem Yok Sadece En ufak Dokunmada Ekranın Ortasında Ufak Bir Bölüm Sanki Ekrana Çok Bastırmış Gibi Renk Renk Kamaşıyor :)

corpsecrazy

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu Herhangi Bir Fikri Olan, Çözümünü Bilen Kimse Yokmu Arkadaşlar :)

corpsecrazy

Üye
    Konu Sahibi
52 Kişi Bakmış 2 Kişi Cevap Vermiş :(

xxdatronxx

Üye
kardesım aynısı basıma geldı ver garantısıne dırek tereddut etme garantısı varsa ben okadar yazılım yukledım çökertttım telefonu 5 kere anakart degıstı 5 kerede ekran degıstı garantıden telpadan cok menmunum kvk gempa olsaa direk kullanıcı hatası derler.garantıye sokmazlr

saintone

Üye
arkadaşım önce garanti yoluna başvur baktın garanti dışı eğer becerin varsa ekranı satın al telefonu aç kendin değiş telefonculara para kaptırma.
Ben dokunmatik ekranı vidanın biri açılmadığı halde 15 dk'da değiştirdim ki ekran dokunmatikten daha kolay değiştiriliyor.

Üst Alt