Lütfen Yardım Edin Çok Kararsızım Gio yu Verip Hangi Telefonu Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
x5 sıfır kutulu kvk lı acaba overclock yapsam işlemciye 1ghz veya 1.4 yapsam nasıl olur birde rahat oyun oynanırmı

Ben olsam telefonu internet üzerinden satıp internet üzerinden alırdım.Böylece rahat rahat Neo V alabilirsin ;) Çünkü X5 performans konusunda asla bir Neo V olamaz :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
x5 sıfır kutulu kvk lı acaba overclock yapsam işlemciye 1ghz veya 1.4 yapsam nasıl olur birde rahat oyun oynanırmı
OverClock bir nevi çekirdeği zorlamak gibi bir şey gibi si de yok hatta öyle..Oyun oynamak istiyorsan zaten Gpu voltajını yükseltirsin ama Adreno 205 de ne kadar gerekli bilemem :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

OverClock bir nevi çekirdeği zorlamak gibi bir şey gibi si de yok hatta öyle..Oyun oynamak istiyorsan zaten Gpu voltajını yükseltirsin ama Adreno 205 de ne kadar gerekli bilemem :)

bazı oyunlar için gerekli bence adreno 205 eskidir artık :)

• Beğen
Tepkiler: sercan akmannn

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi

Ben olsam telefonu internet üzerinden satıp internet üzerinden alırdım.Böylece rahat rahat Neo V alabilirsin ;) Çünkü X5 performans konusunda asla bir Neo V olamaz :)
öyle yapmak isterdim ama gio nun kutusu flan yok zaten 2. el almıştım tanıdık telefoncudan en iyisi gioyu takasla veririm üzerine 350 koyup almaya çalışırım neo yu duruyosa hala neo tabi :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hayırlı olsun şimdiden :tebessüm:

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze teşekkür ediyorum yardımlarınız için hayatımda gördüğüm en kral site ve en kral site üyeleri teşekkürler :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Eyvallah :kıskıs:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederiz kardeşim her zaman burdayız :) Hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Neo v ;)

• Beğen

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar neo v yi satmış telefoncu elinde lg optimus black var üzerine 350 tl istiyor gio mun üstüne alsammı sizce ?
[h=3][/h]

MrExpert

MrExpert

Üye
takasta 300 lira yani huawei ideos x5 diye bir telefon la takasla adam o kadar övdü ki telefonu az kalsın alıcaktım ama almam x peria neo v hoşuma gitti ama üzerine 300 versem alabilirmiyim acaba ve istanbul sultanbeylide bulabilirmiyim ?

Sultanbeyli iyi bilirim merkezde özbey iletişim var orda yusuf abi var Ona git senin gioya iyibir fiyat verecektir senin neo V u da ucuza getire bilir tanidiğim iyi bir telefoncudur ... Güvenilir bir insandir...

• Beğen
furkan176

furkan176

Üye
Neo V alabilirsen iyi telefondur jb de gelicek tek kötü yanı sar değeri ama alırsan iyi telefon paran yetmezsede alcatel ot-995 öneririm 600 tl teknosada özellikler yakın bunun ekran ve işlemci daha iyi şimdiden hayırlı olsun :)

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Neo V alabilirsen iyi telefondur jb de gelicek tek kötü yanı sar değeri ama alırsan iyi telefon paran yetmezsede alcatel ot-995 öneririm 600 tl teknosada özellikler yakın bunun ekran ve işlemci daha iyi şimdiden hayırlı olsun :)
kardeşim alamazsam bu telefonu sultanbeyli de bulabilirmiyim ve ıcs güncellemesi filan varmı yoksa romlamı uğraşıcaz :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kardeşim alamazsam bu telefonu sultanbeyli de bulabilirmiyim ve ıcs güncellemesi filan varmı yoksa romlamı uğraşıcaz :)

Yani Alcatel'i mağazalarda bulman cidden zor.En rahatı internetten almak.Alcatel için konuşuyorum tabi.Ayrıca dün bende kullandım gerçekten fiyatının en iyisi.O bütçeye 603 önerirdim hep ama artık Alcatel ot-995 ve 603 önericem.Ben fiyatına göre başarılı buldum tabi arkasındaki firma Alcatel olunca arayüz ve desteği pek başarılı değil malesef.

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi

Yani Alcatel'i mağazalarda bulman cidden zor.En rahatı internetten almak.Alcatel için konuşuyorum tabi.Ayrıca dün bende kullandım gerçekten fiyatının en iyisi.O bütçeye 603 önerirdim hep ama artık Alcatel ot-995 ve 603 önericem.Ben fiyatına göre başarılı buldum tabi arkasındaki firma Alcatel olunca arayüz ve desteği pek başarılı değil malesef.
gio dan önce 603 kullanıyodum sattım android sistemli telefon alıyım dedim lg optimus black kötümü neo v başka yerde bulamazsam alıyımmı lg yi veya ideos x5 i çünkü bizim buralarda bulabileceğimi sanmıyorum alcatel ot-995 i ya çok kararsızım kafayı sıyırıcam bir telefon yüzünden :) o kadar yani.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
gio dan önce 603 kullanıyodum sattım android sistemli telefon alıyım dedim lg optimus black kötümü neo v başka yerde bulamazsam alıyımmı lg yi veya ideos x5 i çünkü bizim buralarda bulabileceğimi sanmıyorum alcatel ot-995 i ya çok kararsızım kafayı sıyırıcam bir telefon yüzünden :) o kadar yani.

Neo V'yi başka yerlerde de ara derim.Olmadı Galaxy W en kötüsü ideos X5'i al derim.X5 Neo V'nin yerini asla tutamaz ama yinede iyidir.

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi

Neo V'yi başka yerlerde de ara derim.Olmadı Galaxy W en kötüsü ideos X5'i al derim.X5 Neo V'nin yerini asla tutamaz ama yinede iyidir.
o zamann dudulluya bakarım vardır belki orda bulamazsam x5 i alırım artık çok teşekkür ederim tekrardan sende olmasan sap gibi ortada kalıcam :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
o zamann dudulluya bakarım vardır belki orda bulamazsam x5 i alırım artık çok teşekkür ederim tekrardan sende olmasan sap gibi ortada kalıcam :)

Eyvallah canım ne demek ;) Ben olmasam birazdan diğer arkadaşlar yardım ederlerdi zaten :tebessüm:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...