Lütfen Yardım Edin Çok Kararsızım Gio yu Verip Hangi Telefonu Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Edin Çok Kararsızım Gio yu Verip Hangi Telefonu Almalıyım ?
Arkadaşlar ben galaxy gio yu verip üzerine 250 veya 300 tl koyarak 1 ghz işlemci hızı olan android sistemli telefon almak istiyorum daha çok oyun oynamak için alacağım yalnız kamerasıda iyi olsun hangi telefonu önerirsiniz ? şimdiden herkeze teşekkürler.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Öncelikle Galaxy Gio'yu ne kadara satacağını bütçenin ne kadar olduğunu söylersen rahat rahat yardımcı olabiliriz.

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Bendede var gio bende satmayı düşünüyorum. Xperia Neo V alabilirsin.

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
bir telefoncuda gio yu 300 lira sayıyor bende üzerine 300 lira koyacağım :) ilginiz için teşekkürler

MasteLaa

MasteLaa

Üye
En iyi seçenek senin için Xperia Neo V olur..Ama en az 650 :tl: olması gerekiyor iyi düşün ucuza satma sakın telefonunu piyasasını da araştır . :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bencede en iyisi Xperia Neo V olur.Hem güncellemede alırsın babalar gibi :)

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
300 Tl mi Bursada 10 tane telefoncuya gittim tertemiz Gio'ma 200 Tl diyolar :off:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Neo v veya galaxy s advance al.

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
takasta 300 lira yani huawei ideos x5 diye bir telefon la takasla adam o kadar övdü ki telefonu az kalsın alıcaktım ama almam x peria neo v hoşuma gitti ama üzerine 300 versem alabilirmiyim acaba ve istanbul sultanbeylide bulabilirmiyim ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
takasta 300 lira yani huawei ideos x5 diye bir telefon la takasla adam o kadar övdü ki telefonu az kalsın alıcaktım ama almam x peria neo v hoşuma gitti ama üzerine 300 versem alabilirmiyim acaba ve istanbul sultanbeylide bulabilirmiyim ?

Valla x5 için üstüne 300 lira istediyse Xperia Neo V'yi 300'e bırakmaz.

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
neo v için kendimi zorlarsam en fazla 350 tl verebilirim üzerine alabilirmiyim acaba:hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
neo v için kendimi zorlarsam en fazla 350 tl verebilirim üzerine alabilirmiyim acaba:hmmm
Alırsın güvenilir internet sitelerinden de bakabilirsin olmadı tertemiz en az 15 ay garantili telefonlar da var onlara da bakabilirsin..Onu alamazsan bir Android almanı tavsiye etmiyorum zaten.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

200'e telefoncu senin cihazı verse toplam 550 lira falan olur.Neo V'ler 700 lira civarında.2. el olur anca.alcatel ot-995 var teknosa'da bile 600 TL kullanan bir arkadaş vardı özellikleri gayet iyi.O fiyata en iyi telefonlardan bencede.

- - - Eklendi - - -

Alırsın güvenilir internet sitelerinden de bakabilirsin olmadı tertemiz en az 15 ay garantili telefonlar da var onlara da bakabilirsin..Onu alamazsan bir Android almanı tavsiye etmiyorum zaten.

Telefonu telefoncudan değilde internetten ya da elden satarsa yetebilir ama telefoncuya satar ve telefoncudan alırsa telefonu olmaz bence :hmmm

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
x5 güzel gibi ama kamerası pek iyi gelmedi işlemci hızı 800 mhz birde satmaya kalksam çok zarar ederim bence aşırı derecede ayrıca telefoncu 250 tl istedi üzerine yani x5 550 tl ye gelmiş olacak değer mi ki ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
internette sahibinden gibi sitelere bak vardır ucuza ikinci eli

- - - Eklendi - - -

internette sahibinden gibi sitelere bak vardır ucuza ikinci eli

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Kötü demedim ki :bilmm

- - - Eklendi - - -

0'sa eğer normal.Eğer X5'i beğendiysen alabilirsin o fiyata alabileceğin en iyi telefonlardan.
Evet telefonculara vermesin de zaten..Sahibinden.com a uygun fiyata koyarsa fiyatları araştırıp satabilir.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
x5 sıfır kutulu kvk lı acaba overclock yapsam işlemciye 1ghz veya 1.4 yapsam nasıl olur birde rahat oyun oynanırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...