Lütfen Yardım :( :( 2.3.3 güncellemesinden sonra...? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_NDU_

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım :( :( 2.3.3 güncellemesinden sonra...? :(
İyi günler... Bende Desire var ve 2.3 güncellemesinden sonra MOBİL ŞEBEKEDEN internete gireceğim zaman ( örn. google ye facebook yazıp facebook u açtıktan 1-2 dk sonra ) telefon kendini kapatıyor... Ben taki pili çıkartıp takana kadar da açılmada problem yaşıyor. Telefonumla wi-fi den internete girerken hiç bir problemim yok... Tek problem mobil şebekeden girerken var :( :( bir iki gündür kafamı kurcalayıp duruyor... Bu problemden sonra 2-3 defa hard rest, 2-3 defa da 2.3 güncellemesini yeniden yükledim ama durum gene aynı... Yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler...

ozan2020

ozan2020

Üye
fabrika ayarlrına dön

_NDU_

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyen için teşekkür ederim ama telefona 2-3 defa rest attım... Gene değişen bişi olmadı :(

cool_eagle

Üye
bendede mobil interneti açınca telefon sol yşa basıyo kendi kendine. menü açılıp duruyo. eğer wifiden girersem sorun yok. internet kapalıykende sorun olmuyo sadece internet açıkken. anlamadm gitti. galaxy gio var bendede

_NDU_

Üye
    Konu Sahibi
Bende anlamadım... Ben telefondan mobil bağlanamayacaksam ne işim var o zaman... her zaman wi-fi mi arayacağım ortamda... Ayrıca demek ki böyle tuhaf sorunu olan tek ben değilmişim... :)

cool_eagle

Üye
Bende anlamadım... Ben telefondan mobil bağlanamayacaksam ne işim var o zaman... her zaman wi-fi mi arayacağım ortamda... Ayrıca demek ki böyle tuhaf sorunu olan tek ben değilmişim... :)

Servise vercem bayramdan sonra.bende n70 vardı konuşurken kendi kendine hoparlör açılıyordu servise verdim sıvı teması dediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...