Nokia E72 Sertifika Sorunu Help Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Sertifika Sorunu Help Lütfen
Arkadaşlar Selam Denemediğim Site Kalmadı Her Denediğim Site Sürekli Günlerce Bekletiyor.Sertifika Birtürlü Hazır Olmuyor.Telim Nokia E72 Yazılımı v71.004 Fakat Her Yüklediğim Uygulamada Kısıtlama Hatası İle Karşılaşıyorum.Lütfen Şu Sertifika İşini Nerden Çözebilirim Yardım Ediniz.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]opda dan sertifika al google a opda yaz oradan shoujizu.net adlı site var ona gir oradan sertifikanı al. Eğer dediklerimi yapmışsan ve sertifika göremiyorsan sayfaya çince bağlan. Ondan sonra hacklemek kalıyor. O da forumda mevcut[/SIZE][/COLOR]

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]shoujizu.net bu siteye üye oldum 1 hafta oldu hala verecek sertifika kardeş buarada bu siteden sertifika aldım diyelim programları sertifikalandırıp tele attımı çalışcak dimi çincede english de vermiyor[/SIZE][/COLOR]

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]1 hafta olduysa kesin çıkmıştır. Bana 1 günde çıktı. Hatta ben çıktığı halde alamıyordum çünkü para istiyordu 5 euro. Sonra sayfaya sağ üstten çince girdim ve sertifikamı verdi. ingilizce de bağış istiyor. Ama orjinali yani çince de istemiyor. Evet çoğu program sertifikalandırınca çalışıyor. Bazı programlar sistem klasörlerine erişmek istiyor onun için hack ister. Olmazsa hack yaparsın daha sonra[/SIZE][/COLOR]

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]my certifika yazan yerden dili çince yapınca veriyor dimi bende işte sürekli being le başlayan yazı yazıyor 1 haftadır nedense[/SIZE][/COLOR]

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]evet ordan vermesi lazım. istersen sen tekrar üye ol ve tekrar sertifika başvurusunda bulun. En geç 2 güne geli sertifikalar. Hatta 2 gün bile olmuyor nereseyse[/SIZE][/COLOR]

----------Eklendi @ 00:07:42 ---------- Yazıldı @ 00:07:18 ----------

[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]evet ordan vermesi lazım. istersen sen tekrar üye ol ve tekrar sertifika başvurusunda bulun. En geç 2 güne gelir sertifikalar. Hatta 2 gün bile olmuyor nereseyse[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Ok Teşekkür ederim verdiğin cevaplar için

beyogluerdinc

Üye
Arkadaşlar selam.nokia e 72 için mcleaner programını yüklemek istediğimde sertifika hatası veriyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.

Yada bana arayanı doğrudan reddetme ile iligili çalışan bir program tavsıyesı yaparmısınız..teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt