Lütfen Herkes Baksın! Telefondan İnternete Bağlanma Hakkında İlginç Bir fikrim var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wel-Kiej

Wel-Kiej

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Herkes Baksın! Telefondan İnternete Bağlanma Hakkında İlginç Bir fikrim var!
Bildiğiniz gibi toplum içinde akıllı telefon kullanan sayısı kadar eski tarzda telefon kullanan kişi sayısı var.Bu eski telefonlarda genelde gibi wi-fi gibi önemli bir özellik bulunmamaktadır.Onun yerine bluetooth,kızılötesi gibi teknolojiler yer almaktadır.Şimdi benim fikrime gelirsek: biz bildiğiniz gibi internete modem denilen cihazlar yardımıyla bağlanabiliyoruz.Bu modemler internete bağlanmak için cihazlarımıza wi-fi sinyali gönderiyor.Böylece wi-fi'a sahip olan cihazımız ile internete girebiliyoruz.Fakat ben düşündümki öyle bir aparat olacakki bu aparatı modemimize takıp wi-fi sinyali ile beraber bluetooth sinyalide yollayabilecek.Böylece modemimiz ile bluetooth teknolojisine sahip herhangi bir telefon ile internete bağlanabileceğiz.Sizce bu düşüncem gerçekleşebilir mi?Bana bir miktar mantıklı gelsede tekniksel bir hata olabilir diye düşündüm.Bu yüzden sizlere sormak istedim.Bana kalırsa gerçekleşebilecek bir düşünce.Çünkü belki bilirsiniz internete bağlı bir bilgisayara usb bluetooth cihazı takarak telefonunda bluetooth unu açarak telefonumuzu internete bağlıyabiliyorduk.Bende bu olabiliyorsa oda olur diye düşündüm.Tercih sizin...:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt