Lütfen bu konuya bakın

Sponsorlu Bağlantılar

punemr123

punemr123

Üye
olmuyo işte kilitlenme süresine yok diyorum meşgul tuşuna basıp telefonu kilitle diyorum şifre istiyo açarken tekrar şifre istiyo
normali o zaten kitlerken sifre ister sure koymazsan. istersen mazelock programini yukle onda direkt kitler

Red vs blue

Red vs blue

Üye
    Konu Sahibi
ya benim isteğim şifreyi nasıl kaldırcaz

punemr123

punemr123

Üye
ya benim isteğim şifreyi nasıl kaldırcaz
eğer bilmiyorsan kaldıramazsın flash atman gerekir .ama sen şifresiz teli kitlemek ekranı kitlemek istiyorsan ya yan tuş yada easy keylock uygulamasını kullanacaksınböyle

alt köşedeki

Red vs blue

Red vs blue

Üye
    Konu Sahibi
ya anlamadın koyduğum güvenlik kodunu nasıl silcem yani

Abstract_Loco

Üye
olmuyo işte kilitlenme süresine yok diyorum meşgul tuşuna basıp telefonu kilitle diyorum şifre istiyo açarken tekrar şifre istiyo

o olay s60 zamanından beri öyle . Kilit kodunun herhangi bir süresi varken kilitle dersen kilit kodu istemeden kilitler açarken kilit kodu ister. Kilit kodu süresi yokken kilitle dediğin zamanda şifre ister açarkende ister. Kısaca şöyle diyeyim sana ben telefonu kilitle seçeneğinde öyle yada böyle kilit kodu dediğim gibi bir yada iki kere girmek zorunda kalırsın Bunun başka şansı yok adı üstünde kilit. Ama meşgul seçeneğinde ekranı ve tuşları kilitle var sadece onda kilit kodu istemez yani normal ekran kapatma şekli o kenardaki tuşun yaptığı isim aynısı. Başka bi şansın yok.

kfahaa

kfahaa

Üye
Format at flash at bişey at :) düzelir

Red vs blue

Red vs blue

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı telefonu sıfırladım

Üst Alt