lütfen bi bakın arkadaşlar sizce almalımıyim...berke!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bi bakın arkadaşlar sizce almalımıyim...berke!!!
evet arkadaşlar ürün bu uzun zamandır bekliyorum ve bir arkadaşım bunu tavsiye etti benimde hoşuma gitti sizce nasıl bu fiyata daha iyisini bulabirmiyim oyun için alicam lütfen yorumlarınızi yazın yada tavsiye edebileceğiniz bisi varmı yorumlarınızi bekliyorum...

----------Eklendi @ 23:35:02 ---------- Yazıldı @ 23:32:17 ----------

futbol123

futbol123

Üye
o gösterdiğiniz acer notebook un ekran kartı yeterli değil 2gb olduğuna bakmayın işlemciside eski yeni nesil i5 almanızı öneririm o fiyata ve daha iyi bir ekran kartlı laptop alınır fiyat aralığınız kaça kadar?

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
o gösterdiğiniz acer notebook un ekran kartı yeterli değil 2gb olduğuna bakmayın işlemciside eski yeni nesil i5 almanızı öneririm o fiyata ve daha iyi bir ekran kartlı laptop alınır fiyat aralığınız kaça kadar?
berke kardeşim sana güveniyorum ben okadarda pc den anlamıyom aslında neyse kardeş bana max 1400 TL olcak gidip yerinden(mağza) alabileceğim tavsiyeni bekliyon

futbol123

futbol123

Üye
marka takıntım yok diyorsanız bu laptobu bir inceleyin bu fiyata i7 işlemcili laptop bulmak zor. asus 4çekirdekli laptop 6650m ekran kartı
asus i5 işlemci
i5 işlemci gt540m ekran kartlı
lenovo i5 işlemci gt540m
lenovo i5 2430m yeni i5 işlemcili gt540m 2gb ekran kartlı
acer yeni i5 işlemci
i3 işlemci olsun diyorsanız içlerinden en iyi ekran kartı olan laptop budur 1.500tl civarında ama bu gösterdiğim laptoplarda cogu oyunu orta-yüksekte sorunsuz oynarsınız seçim size kaldı hansini beyeniyorsanız onu alın :)

----------Eklendi @ 14:44:13 ---------- Yazıldı @ 14:41:24 ----------

ama param cebimde kalsın orta ayarda oynarım diyorsanız

----------Eklendi @ 14:44:29 ---------- Yazıldı @ 14:44:13 ----------

ama param cebimde kalsın orta ayarda oynarım diyorsanız

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
yardımların için teşekkürler berke sonunda aradığm ürünü buldum ve aldım toshiba yeni nesil işlemci i5,1024 paylaşımsiz ekran kartı,4GB dd3,640gb hard disk 1750tl den indirmle 1360tlye aldım sence nasıl

futbol123

futbol123

Üye
yardımların için teşekkürler berke sonunda aradığm ürünü buldum ve aldım toshiba yeni nesil işlemci i5,1024 paylaşımsiz ekran kartı,4GB dd3,640gb hard disk 1750tl den indirmle 1360tlye aldım sence nasıl
hayırlı olsun ekran kartı türü nedir? nvidia mı?

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
sağol Kardeş kusura bakma net yoktu ança geldi. Evet nvidia teknosadan aldım

futbol123

futbol123

Üye

TozteL

Üye
ekran kartı 128 biit olsun hemen bende alırım bitane :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt