Lütfen benm soruma bir cevap verin.. Bir girin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan12h

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen benm soruma bir cevap verin.. Bir girin
:nono:iLk önce konunun nereye açabileceğimi bilmediğimden buraya açtığım için herkesten özür dilerim... :hmmm:hmmm:hmmm

benm n73 marka telefonum bugün çalındı çok büyük ihtimalle çalındı yüzde 1 ihtimalle kayboldu..

elimde faturam ve imei numaram var . benim bu fatura ve imei numarasıyla telefonu bulma şansım varmı dır.. varsa ne kadar?? ve bu işlemler için neler yapmalıyım? bana bir yardımcı olun lütfen

t4r1k

Üye
faturan var imei kodun varsa bulabilirsin sonucda hattı cıkarsalar bile imei kodundan bulabilirsin. ama nere gideceğin hakkında bi bilgim yok karakola bi ugra akıl danış orasını bılemem ama imei varsa %80 90 bulabilirsin

pegasus7

pegasus7

Üye
Öncelikle büyük geçmiş olsun, dilerim Allah hakkı için bulursun.

Elinde IMEI Numaran var ise önce bağlı bulunduğun GSM Operatörüne bunu hazır kartlı isen ya da faturalı isen belirt, sonra kayıp/çalıntı olduğu konusunda bilgi iste (büyük ihtimal gerekli tüm bilgiye sahip olacağın tek yer orası) olcak.

Bağlı bulunduğun İl/İlçe Merkez Karakolu ya da Emniyet Müdürlüğüne gidip "Çalıntı/Kayıp" ihabarında bulun. ( Bu konu ile ayrıca gerekli 2.bilgilendirme) burada yapılacak.

IMEI Numarası ile yer tespit ettirmek için büyük ihtimal Adliye'den karar çıkması ile oluyor.

Ne diyeyim, inanıyorum sana o telefon geri dönüş yapacak

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Benim de kayıp oldu Nokia N86 8GB aralık ayında. Karakola başvurdum adliyeden falan ama hiçbir bilgi yok. imEi sini tl den çıkarsalar yeni imei taksalar o tl den umut kalmaz bende korkuyorum umut yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...