[LÜTFEN BAKIN] OS 9.3'lerde hackler işe yaramıyor! (5320 vs.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhat737

Üye
    Konu Sahibi
[LÜTFEN BAKIN] OS 9.3'lerde hackler işe yaramıyor! (5320 vs.)
Arkadaşlar, os 9.3 modeller için şuanda forumda bulunan hack yöntemlerinin hiçbiri işe yaramıyor.
[kendi 5320mde denedim]

AppTRK
SecMan
HelloCarbide

HİÇ BİRİ ÇALIŞMIYOR!
AppTRK ve Secman telefonu tanımıyor (Unkown Device hatası)

Sanırım benimle aynı problemleri yaşayan arkadaşlar var (N78 kullanıcıları gibi)
Eğer 9.3 bir cihazda kopya NGAGE oyunu çalıştırmış veya sertifika sorununu kökten çözmüş bir arkadaşımız varsa,buraya nasıl yapıldığını yazarsa mükemmel olur herkes için.
Ayrıca konunun altlara düşmemesi için,bu sorunu yaşayan herkes buraya yazarsa çok iyi olur..

---------------------------------------------------------------------------------------------
MESAJ BAŞKA BİR KONUDAN ALINTIDIR AYNI SORUNU YAŞADIĞIM İÇİN MESAJI AYNEN GEÇİRDİM.

• Beğen
Tepkiler: sarumsak ve hhh666

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İyileştirmeyi iyi yapmışlar demek ki. Ama merak etmeyin, onu da kırarlar yakında. :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Beyler nokia bu hack olaylarından sonra 9.3 cihazlarına özgü yeni bir gizli part cıkarmıs ve bunuda telefonda gorunmıycek bir sekılde saklamıs yane bu sistem calıstıgı surece hack olmuyor nokianın yeni versıonlar cıkartmamasının sebebide bu zaten n73 vb modellerede aynısını uygulayacak bu olayı bir virüs gibi dusunun size caktırmadan yasal olmayan crackleri onaylamıo yani elimizi kolumuzu baglıo fakat ben umutluyum ki yakında bunuda kırarlar bys bilgilendirme (ELECTRONİC):oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
benim telefonum n78 ben hello carbide sistemi ile hacledim.modo sis.i yükledikten sonra bütün sisteme ulaşır vaziyetteyim.sertifikalı sertifikasız bütün programları yükleyebiliyorum.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Aferin o zaman sana kardesım helal olsun sana bea tamm benım kafamda bir adamsın hehehe:)

serhat737

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum n78 ben hello carbide sistemi ile hacledim.modo sis.i yükledikten sonra bütün sisteme ulaşır vaziyetteyim.sertifikalı sertifikasız bütün programları yükleyebiliyorum.

n78 bildiğim kadarıyla os9.2 ondandır yoksa yapamassın.

serhat737

Üye
    Konu Sahibi
konuyu ayakta tutacağım demiştim

ugurugurugur198

Üye
9,2 degıl 9,3

izzy

izzy

Üye
Bende 5320 aldım aynı sorun bende de var :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende 5320 aldım aynı sorun bende de var :(
arkadaşım benim tel.de n78 yani 9,3 cepforum da bulduğum Drakkarious hackleme sistemi ile hackledim tel.de yaklaşık 15 adet program yüklü sadece birtanesi signed diğerleri ugnised.deneyipte yükleyemediğim tek program zip manager programı.kolay gelsin.

deniz_177

deniz_177

Üye
KARDES SENDE REGİSTERİNİ YUKLE :oke:

serhat737

Üye
    Konu Sahibi
O bir istisna, OS 9.3 lerde HACK OLMUYORR!!!!!!!

deniz_177

deniz_177

Üye
olmuo am a olucak yakında

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben oyun ve tema denemedim, sadece programlarda problem yaşamıyorum.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yakında oda hall edilir.:oke:

kaptan1611

Üye
yahu bende de 6120c var yeni versiyon attım.v6.01 oldu.artık app tr ile sertifikalama yapamıyorum programlar calısmıyor.Dediginiz sey bendede olabilirmi.yani os9.3 mu oldu tlf.beni bilgilendirirseniz sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar telefonu eski versiyonuna donduremiyormuyuz bilen varmi.yardım edin lutfen kafayı yiyecegim.

Brucedeluxe

Üye
5320 xm var fakat ngage oyunlarını fln bi türlü çalıştıramadım nasıl yapacağımız hakkında fikri olan varsa yardım edebilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt