Lütfen bakarmısınız?(Telefon hafızasından kullanmadığım halde yiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3Down

3Down

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen bakarmısınız?(Telefon hafızasından kullanmadığım halde yiyor)
arkadaslar geçende wlan'dan cebe dosya indirdim.Telefonun nokia n80 ve dosyaları yanlışlıkla telefon hafızasına kaydettim. 40 mb olan tel hafızası 10 mb gorunuyor.Ve ayrıca pcsuite modunda da bu dosyalar görünmüyor.Bunları silmek istiyorum nasıl yapıcam? ya da reset tarzı bişey varmı?

Dampierre

Dampierre

Üye
telefonu formatlamayı deneyebilirsin format kodu ise *#7370# eğer olmazsa hard formatı dene o ise telefon kapalıyken yıldız, 3, yes (yani arama yanıtlama tuşu yeşil) ve açma kapama tuşuna telefon açılıncaka kadar bascaksın eğer olmazsa teknik servise götür

3Down

3Down

Üye
    Konu Sahibi
telefonu formatlamayı deneyebilirsin format kodu ise *#7370# eğer olmazsa hard formatı dene o ise telefon kapalıyken yıldız, 3, yes (yani arama yanıtlama tuşu yeşil) ve açma kapama tuşuna telefon açılıncaka kadar bascaksın eğer olmazsa teknik servise götür
,
sağol soft reset attım.Ama galba biraz yavaşladı

cebim

Üye
Hard Format at telefon hafızasına kesinlikle müzik video resim gibi şeyleri telefonda kullanma yada az kullan çünkü telefon kendi hafızasını raöm olarak yani önbellek olarak kullanıyo ve wireless ile indirdiğin dosyanın boyutuna da bak. zaten soft format diye bişey yok soft format denilen fabrika ayarlarını geri yükleme dediğin gibi telefonu eski haline getirmedi ise yavaşlaya bilir. Hard Formatta bi işe yaramazsa Versiyonu tekrar yüklet.

Ozan

Ozan

Admin
arkadaslar geçende wlan'dan cebe dosya indirdim.Telefonun nokia n80 ve dosyaları yanlışlıkla telefon hafızasına kaydettim. 40 mb olan tel hafızası 10 mb gorunuyor.Ve ayrıca pcsuite modunda da bu dosyalar görünmüyor.Bunları silmek istiyorum nasıl yapıcam? ya da reset tarzı bişey varmı?
Xplore tarzı dosya yönetici programlar aracılıgı ile dosyayı hafıza kartına taşıyabilirdiniz, dosya yer kapladıgına göre elbet en hücra köşede de olsa saklanıyordur !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt