gs_bursa_gemlik
Üye
'' Lütfen ..! ACİLL .. Yardım Lazım ..! Nokia n86 mı yoksa SE w995 mi karar vermem lazım
w995 veya n86 almayı düşünüyorum . benim için kamera ve ses (hoparlör gücü ve kalitesi) sizce hangi telefonu alayım.Cevaplarınızı bekliyorum. ayrıca şu an w810i kullanıyorum.Bu nedenle n86 ın ve w995 in hoparlör gücünü w810i ye göre kıyaslayabilirseniz iyi olur.
Maxicep.com - se w995 mi yoksa n86 mı ..?
arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak biri. Telefonlar hakkında bilgi alıp 1 hafta içinde seçmem lazım. ACİLL...

Maxicep.com - se w995 mi yoksa n86 mı ..?
arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak biri. Telefonlar hakkında bilgi alıp 1 hafta içinde seçmem lazım. ACİLL...

yok böyle birşey ne demek her koşulda döver ikisinin de çektiği fotolar ortada yani sonyericssonun kamerası N86 ile kıyaslanamaz bile...ses olarakta kıyaslamaya gerek yok Clear Stereo ve Clear Bass özelliği ile w995 yine önce vakumlu kulaklıkla ve clear bass olarak müzik dinlediniz mi hiç müzik kulağı olan insan ikisinin arasındaki farkı çok rahat ayırt edebilir...n86 şu yönleri ile ağır basıyor java değil S60 v5 kullanıyor w995 java symbianın daha çok program, applicationu var ve + olarak n86 da fm transmitter var...benim prgmramla işim olmaz ama sadece fm transmitter yüzünden n86yı almak zorunda kalacağım foto ve müzik yönü ile w995 kesinlikle n86yı tokatlar