se w995 mi yoksa n86 mı ..?

Sponsorlu Bağlantılar

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Nerelere gelmişiz yaw.dalga geçtgniz marka sony sony.telefona tft ekran mı oled ekran mı takacagnı siz mi sölıceqsiniz?
Adamların tft ekranı bile HD ekran gbi.
Ama bu anlatdıklarımdan sadece sonyericsson kul5ananlar anlar.nokya kullananlar güler gecer.bende nokıa çıların yorumlarına gülüp geçiorum.adam ne demiş.jawa yawaş bi işletim sistemidir.!!!
Gelde anlat jawayı. Kullanmamış ki!
Gel bi k750i ile n95.hangisi menü-mesajlar-gelenler-cewap yaz a daha erken gelicek ?
Size söliyimmi.
K750i-1 SANİYE
N95-9-10 SANİYE .
Yalansa bırı kanitlasın bana.burda beqlıorum.kanıtlasın m.o.r.t olcam.
Sonyericsson kullanan biri nokya nerde napar bilır.allah askına müzik atıosun nokyaya.mesajlara kaydedio.ndn yaw.acıklayın bana bunu lütfen.
Çin telefonları bıle bi klasöre kaydedio yaw.
Menü den bısey anlamıosun.
Sıze bısey diyim mi.cogu nokia kullanıcısı telefonunda ne özellik oldugunu bilmio.
Ben bazi arkadaslarımaj ögretiorum.bı arkadaşım nokya x3-00 almıs.
Müzik çalınca joystick ın etrafında ısık yanıo dedim.adam harbimi dio.kac ay olmus telefonu alalı. Alo diyo müzik calıo yeter dıo.
Mantık,zihniyet bu.degişmio.alo diyomu yeter.bı tanıdgmda n72 war.adama müzik warmı abı diom.telefon ne ıcın ıcat edılmış dıo bana.madem alo demeye ıcat edılmıs nıe multimedya cıhazı alıosun ?
Al bı takoz 3310.
Sen git w995 al kardeşim.gerci almıssındır simdiye kadar belqı de.hadi kalın saglıcakla.

--------------- Ekleme ---------------

Tw si,teyp,hoparlörü,ses sistemı olmayan bı marka ne kadar teknolojıyle dalga gecebılır?
Hıç.
Ama şu sözü diyen bi marka!
MAKE,AND .BELİEVE.
Hayal et ve inan.
Sony...
Karar sızin........

Captain

Üye
Nerelere gelmişiz yaw.dalga geçtgniz marka sony sony.telefona tft ekran mı oled ekran mı takacagnı siz mi sölıceqsiniz?
Adamların tft ekranı bile HD ekran gbi.
Ama bu anlatdıklarımdan sadece sonyericsson kul5ananlar anlar.nokya kullananlar güler gecer.bende nokıa çıların yorumlarına gülüp geçiorum.adam ne demiş.jawa yawaş bi işletim sistemidir.!!!
Gelde anlat jawayı. Kullanmamış ki!
Gel bi k750i ile n95.hangisi menü-mesajlar-gelenler-cewap yaz a daha erken gelicek ?
Size söliyimmi.
K750i-1 SANİYE
N95-9-10 SANİYE .
Yalansa bırı kanitlasın bana.burda beqlıorum.kanıtlasın m.o.r.t olcam.
Sonyericsson kullanan biri nokya nerde napar bilır.allah askına müzik atıosun nokyaya.mesajlara kaydedio.ndn yaw.acıklayın bana bunu lütfen.
Çin telefonları bıle bi klasöre kaydedio yaw.
Menü den bısey anlamıosun.
Sıze bısey diyim mi.cogu nokia kullanıcısı telefonunda ne özellik oldugunu bilmio.
Ben bazi arkadaslarımaj ögretiorum.bı arkadaşım nokya x3-00 almıs.
Müzik çalınca joystick ın etrafında ısık yanıo dedim.adam harbimi dio.kac ay olmus telefonu alalı. Alo diyo müzik calıo yeter dıo.
Mantık,zihniyet bu.degişmio.alo diyomu yeter.bı tanıdgmda n72 war.adama müzik warmı abı diom.telefon ne ıcın ıcat edılmış dıo bana.madem alo demeye ıcat edılmıs nıe multimedya cıhazı alıosun ?
Al bı takoz 3310.
Sen git w995 al kardeşim.gerci almıssındır simdiye kadar belqı de.hadi kalın saglıcakla.

Tw si,teyp,hoparlörü,ses sistemı olmayan bı marka ne kadar teknolojıyle dalga gecebılır?
Hıç.
Ama şu sözü diyen bi marka!
MAKE,AND .BELİEVE.
Hayal et ve inan.
Sony...
Karar sızin........

adamım senin gibi insanlara rastlamk harbiden zor :D helal yani helal :ehe:ehe

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Daha yazacak çok şey war ama telefondan yazdgmdan parmaqlarım agrıyo.B-) yazamadım fazla.:-D

anon55

anon55

Üye
bu iki telefonu karşılaştırmak çok saçma birşey biri java telefon diğeri symbian telefon arada çok fark var
madem karşılaştırmışsınız söyleyelim n86 symbian bir telefon ve geliştirilebilir program oyun vb gibi bir sürü şey w995 java bi telefon ondada program oyun vb şeyler var ama sınırlı hem w995 e uyan bütün uygulamalar n86 tarafından çalıştırılır n86 da aynı zamanda java desteği de var

symbian telefon ağır değildir ben şuana kadar bir sürü symbian telefon kullandım ama hiç sorun yaşamadım aksine java telefonlar daha yavaş kalıyor symbian telefona göre ... java telefona symbian telefona yüklediğin uygulamaların eşdeğer uygulamalar yüklersen emin ol o java telefon symbiandan daha yavaş kalacaktır...

BEN BU YAZIYA ANCA GÜLERİM :d:
O ZAMAN Şöyle Bi Mantıkta Yürütelim Nokia da Hem Java Hem Symbian Var Maden Java Kasıyo Bunda 2 Sistem Var Yani Yine Nokia Çok Kasar :d::d::d:
SE De Az Kasar
Tabi Yoruma Göre Diyorum Arkadaşlar Yanlış Anlamayın :d:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
N86 tabi ya.

anon55

anon55

Üye
Peki Arkadaşım Java Programlar Veya Oyunlar indir onları Nokia Yada SE Yede At Attığın Oyun Yada Programların hepsini 2 telefondada aç Küçülterek Nokia 2 Programda Kasılmaya Başlayacaktır Emin Ol.
Ben Bu Zamana Kadar Tüm Telefon Markalarını Kullandım En İyi SE yi Gördüm O Yüzden Size Önerim Hep SE alındır.

*Oguzhan*

Üye
Saçmalamayın.N86 deneyen oldu mu aranızda.Berbat bir kamerası var.W995'in kamerası Nokia'nın şu an çıkan bütün telefonlarının kamerasından iyidir.(N8 Hariç.)

Sonra geliştirme var.İşi bilenler W995i tam anlamıyla modifiye edebilir.Symbianlara yapılabilen herşeyi.Ancak şu an bu modifiyeleri paylaşan Türk sitesi yok. mobil-forum.com vardı şu an kapanmış durumda.Ancak eğer burada bölümleri açılırsa aynı şekilde burada da paylaşılabilir.

Sonuç olarak N86 almak pişmanlıktan başka birşey getirmez.Bu ikileme düşen W995den şaşmasın.

Sen de kimsin, lafına neden güvenelim diyenler olabilir.Ben N86yı denedim.Sony Ericsson modifiyelerinin başlangıcından bu güne kadar Sony Ericsson kullanıyorum.Tüm platformlarını modifiye ettim ve tüm platformları denedim.

W995 DB3210 telefondur.Dediğiniz yavaş java işletim sistemleri DB2020 öncesidir.Yani K750i gibi ki üstte arkadaşımızın dediği gibi N95'den hızlıdır.

Şu an Sony Ericsson Satio kullanıyorum ve iddia ediyorum Türkiye'de bundan üstün kameraya sahip telefon yok.

avss123

avss123

Üye
ben w995 kullanıom 1 ay falan oldu gayet memnunum prog. oyun her bişey atılıo nokiayla fark yoq gibi o bakımdan hoparlör kameradea iyi hatta akustik ayarları yapınca 2 kat daha ii diolar ama ben yapamadım :D onun iin bişey diemem ama nokia ya alışmışsan sony biraz karmaşık gelebilir ama alışırısn hemen seçim senn ikiside benzer özellikler taşıo :D

hemde n86 görebilirisn ama w995 kullanan ben hi görmedim çevremde :D artistik yapmış olursun :D

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
ya sorunun komikline bak w995 de mızık dınleyıp durursun n86 da muzıkte dınlersın kulaklıktan cok daha ıyı sekılde ne ıstersen yaparsın sayamam satır yetmez ekranı sony nın daha ıyı demısler n86 nın ekranı oled bıkere her pıksel ledlerden olusur ekran kırılmaz ve cızıılmez sony parlak oldugu ıcın sıze ole gelıodur ayrıca n86 16000000 renk sony 256000 renk gosterıo =D

hoss

hoss

Üye
ya sorunun komikline bak w995 de mızık dınleyıp durursun n86 da muzıkte dınlersın kulaklıktan cok daha ıyı sekılde ne ıstersen yaparsın sayamam satır yetmez ekranı sony nın daha ıyı demısler n86 nın ekranı oled bıkere her pıksel ledlerden olusur ekran kırılmaz ve cızıılmez sony parlak oldugu ıcın sıze ole gelıodur ayrıca n86 16000000 renk sony 256000 renk gosterıo =D
sony nin 256 bin rengi nokia nın 16 milyon renginden cok daha iyi gösteriyor anlaşılan hayatında sony eicsson hiç kullanmamışsın sen , bu arada hem kulaklıkta hemde dış hoparlörde n86 yı ezer gecer w995

avss123

avss123

Üye

sen w995 le kulaklıkla müzik dinle sonra konuş :D ayrıca sen 16 milyon rengi görebiliyomusun telefona bakınca :D bunlara takılmayın fazla

Big K

Üye
w995 kullanıyorum;

SE' nin satış sonrası destek diye birşeyi yok...aksesuar vb bulamazsın.

ayrıca telefon hareketli desktop resimlerinde stuttering yapıyor yani takılıyor.

ayrıca tuşların boyaları çok hassas...ve kamerası çOOooooook yavaş...

bilgilerinize..

Üst Alt