Telefon Tavsiyesi '' Lütfen ..! ACİLL .. Yardım Lazım ..! Nokia n86 mı yoksa SE w995 mi karar vermem lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gs_bursa_gemlik

Üye
    Konu Sahibi
'' Lütfen ..! ACİLL .. Yardım Lazım ..! Nokia n86 mı yoksa SE w995 mi karar vermem lazım
w995 veya n86 almayı düşünüyorum . benim için kamera ve ses (hoparlör gücü ve kalitesi) sizce hangi telefonu alayım.Cevaplarınızı bekliyorum. ayrıca şu an w810i kullanıyorum.Bu nedenle n86 ın ve w995 in hoparlör gücünü w810i ye göre kıyaslayabilirseniz iyi olur.:bilmem:

Maxicep.com - se w995 mi yoksa n86 mı ..?

arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak biri. Telefonlar hakkında bilgi alıp 1 hafta içinde seçmem lazım. ACİLL... :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş N86 al..karışlaştırma yakamam ama N86 al..

gknakn25

gknakn25

Üye
W995 aldım kardeşim bi önceki telefonumda 895 8gb idi n96 da kullandım n97 de kullandım n86 8 mp de kullandım hiç biri W995 in yerini tutmaz W995 al bence pişman olmazsın eğer pişman olursan söz ben aldığın fiyata senden ben alıcam...

Utku

Utku

Üye
n86 kesinlikle

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
kardeş ikisinide boşver.hem daha ucuz hem daha iyi olan n79 u al

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
n86 derim bende

kaya6031

kaya6031

Üye
nokia dan şaşma . N86 al derim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
N86 ,her koşulda döver...
Bir kere şuanda en iyi mercek ve megapiksel kalitesi onda ondan iyi çeken yok çünkü carl-zeis 8mp.Ötesi yok
Ses desen yine süper, birde symbian s60v3 son sürüm, oled ekran, dahili ve harici hafızalar, Fm transmitter kısacası süper bir telefon.
kesinlikle pişman olmazsın.Al :oke:

berkant55

Üye
kardeş kullan madığım tel kalmadı n86 değiştirmeyi düşünemicem 1 tlf artı şarj çok gidiyor wi-fi si daha geniş mesafeli yani n86dan şaşma mynetteki videoları bile seyrediyorum daha noolsun

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
n86 al çünkü w995 şuan türkiyede yok yani garantiside yok..

futbol123

futbol123

Üye
n86 al süper telefon

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN bakın!!

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

speed944

speed944

Üye
arkadaslar goruntu kasa kalıtseı acısından en ıyı telefonlar ılk cıktıgı andan ıtıbaren sony ericcsondur hele hele sesın kalıtesı basın tizin uyum halınde olması baska telefonlarda yoktur san tafsıyem ne ıcın alacagını sormalısın kendıne goruntu ses mi yoksa kamera işlemci,ve sybian olması n86 karar senın

WrongWay

Üye
N86 ,her koşulda döver...
Bir kere şuanda en iyi mercek ve megapiksel kalitesi onda ondan iyi çeken yok çünkü carl-zeis 8mp.Ötesi yok
Ses desen yine süper, birde symbian s60v3 son sürüm, oled ekran, dahili ve harici hafızalar, Fm transmitter kısacası süper bir telefon.
kesinlikle pişman olmazsın.Al :oke:

:D yok böyle birşey ne demek her koşulda döver ikisinin de çektiği fotolar ortada yani sonyericssonun kamerası N86 ile kıyaslanamaz bile...ses olarakta kıyaslamaya gerek yok Clear Stereo ve Clear Bass özelliği ile w995 yine önce vakumlu kulaklıkla ve clear bass olarak müzik dinlediniz mi hiç müzik kulağı olan insan ikisinin arasındaki farkı çok rahat ayırt edebilir...n86 şu yönleri ile ağır basıyor java değil S60 v5 kullanıyor w995 java symbianın daha çok program, applicationu var ve + olarak n86 da fm transmitter var...benim prgmramla işim olmaz ama sadece fm transmitter yüzünden n86yı almak zorunda kalacağım foto ve müzik yönü ile w995 kesinlikle n86yı tokatlar

Neverex

Üye
Kesinlikle Nokia N86 al.Nokia dan şaşma derim. Hemde kamerası 8 MP.Birde onu düşün.

vw_006

Üye
n86 al bnde aldım 1 ay kadar önce çk güzel telefon kullanışlı sonuçta nokia yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...