Lütfen Acil Yardım Edin N80 Ekran'da Renk Karışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Acil Yardım Edin N80 Ekran'da Renk Karışması
Arkadaşlar 3 Hafta önce bi N80 aldım..Sorun üstüne sorun beni yıldırdı..Aslında telefondan memnumdum son 3 güne kadar..Sorun şu ki ;

- Telefonun kızağını sonuna kadar indirene kadar normal ama son kademeye (tuşların tamamen kapanmasına kadar) getirip tamamen kapattığım zaman renkler allak bullak oluyor..Ama ana ekranda mesela şebeke ismine hiç bişey olmazken tüm ekran salça oluyor..yada bazen tamamen beyaz ekran oluyor

- Telefonu ekran koruyucunda ve sleep mode'da kullanıyorum..Arama gelince telefonun ekranı bembeyaz kitleniyor..Gelen aramayı da göremiyorum..Ekranın gelmesi için kızağı açmam gerekiyor..Bu seferde arayanı bilmeden telefonu açmış oluyorum..Kızağı açınca

- Kızağı açtığım zamanda ekran 5 sn donuk kalıyor sonra kendine geliyor

Sonuç olarak araştırmalarıma göre ekran filmi değişecek diye çözüm yazanları buldum..Ama ekran filminde sorun olsa şebeke tarafında neden ekran karışmıyor..Eğer ekran filmi değişecekse bunun maliyeti tam olarak nedir ve orjinal film takıcaklarını nerden bilebilirim..Bu N80' lerin ekran filmi senede bir bozuluyor mu nedir ? Yani tek çözüm KVK' ya mı gitmek ? Telefonun garantisi de yok ayrıca :bilmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum , geçmiş olsun ... Kesinlikle teknik servis gerektiren bir durum . Ekran iletkeni zayıflamış bence .

Ücret olarak bir bilgim yok fakat , kesinlikle servise ver , garantisi olmasa bile güveneceğin bir telefoncuya elden teslim et..

İyi Forumlar .

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Dostum , geçmiş olsun ... Kesinlikle teknik servis gerektiren bir durum . Ekran iletkeni zayıflamış bence .

Ücret olarak bir bilgim yok fakat , kesinlikle servise ver , garantisi olmasa bile güveneceğin bir telefoncuya elden teslim et..

İyi Forumlar .

Peki Samsun'da KVK bayii var mı ? KVK garantisi olmayan telefonlarıda tamir ediyor mu ?
Ve ya Samsun'da en güvenilir Nokia Servisi Neresi ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Peki Samsun'da KVK bayii var mı ? KVK garantisi olmayan telefonlarıda tamir ediyor mu ?
Ve ya Samsun'da en güvenilir Nokia Servisi Neresi ?

Dostum var fakat hani hiç işim düşmediğinden midir bilemiyorum , ne servisin adını ne de yerini biliyorum

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Dostum var fakat hani hiç işim düşmediğinden midir bilemiyorum , ne servisin adını ne de yerini biliyorum

Peki film mi değişecek sence yoksa temazsızlık mı giderilecek ? Benim sürgüde hafif gevşeklik de var..Kvk' ya verdiğim zaman bunun sıkılanmasını ve yeni versiyon istesem fark ücret isterler mi ?

Tahmini tamir bedeli ne kadara patlar ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum Teknik açıdan fazla bir bilgim yok . Sanırım film tamamen değişir , net olarak bilemiyorum şimdi herşey değişmiş olabilir. Önceden bu tarz problemler ekran iletkeni sorunu diye adlandırılıyordu ve 20-30 lira arası değişiyordu sadece ekran tamiri. Fakat K.v.k dan isteyeceğiniz her işlem , ayrı ayrı fiyatlandırılabilir . Şuan araştırıyorum netten , birşeylere ulaşabilirsem yazarım .

--------------- Ekleme ---------------

Profilinde şehir olarak izmir yazıyor , izmir için k.v.k bilgileri .....

İzmir

Şair Eşref Bulvarı No: 6 / D
Çankaya, İzmir

Tel: (216) 444 1 KVK, (216) 444 1 585
Faks: (232) 446 86 79 En azından telefonla danışıp ön bilgi alabilirsin :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
senin telefonun kızaklı olduğuiçin filmi ölmüştür servisten başka çaren yok ah be kardeşim kendim kullandım bin pişman oldum keşke almasaydın...

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonun kızaklı olduğuiçin filmi ölmüştür servisten başka çaren yok ah be kardeşim kendim kullandım bin pişman oldum keşke almasaydın...

Nokia'nın kızaklı modellerinden bi tek N80 mi sorun çıkarıyor ?

Bu arada Samsun Kvk adresi :

Samsun

Cumhuriyet Cad. Zafer Mah. Süer Apt. No:96/B
Samsun

Tel: (362) 233 22 77
Faks: (362) 233 82 22

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ah ah ah.
ben ne diorum ki.herkes bildigini okur.geçmis olsun abi.en az 60-80 arası patlar sana.zaten yeni teknoloji,büyük eqran.
bayagı tutar.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne yaptın yaa..sadece bu forumda değil..bir çok sitede tamir ücreti olarak 20 ve 30 arası rakamlar söyleniyor..Zaten orjinal ekran filmi 12-16 $ arası fiyatı var..Işçilik dediğin de o kadar tutar..Senin dediğin fiyat için kvk'nin iyi kazık atması lazım..N80 aldığıma pişman oldum zaten..Bu kadar özelliği olan telefonun ekran filminin bu kadar dandik olması beni şaşırttı zaten

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Senin dediğin fiyat için kvk'nin iyi kazık atması lazım

Evet arkadaşlar..Bu KVK harbiden garantin olmadığı zaman iyi kazık atan bi yermiş bugün anladım..85 TL masrafı var dedi..Hemen ilerdeki normal bi telefoncu 30 TL dedi..Peki arkadaşlar Bu KVK neden bu kadar fazla fiyat veriyor..Normal telefoncular çin malı KVK orjinal film mi takıyor ?? Güvenemedim pek ben kimseye..Ya KVK kazık atıyor..Ya da telefoncular sahte film takıyor..Adam film 1 sene gitse gene iyi gider dedi üstelik !! :allalla:

Birisi bana nerde tamir ettirmem için yardımcı olur mu ?

djoz-

djoz-

Üye
KVKnın orijinal parça dışında bir şey takma ihtimali yok.. diğer telefoncuyu bilemem..

exe1454

exe1454

Üye
aynı sorun bendede vardı 30 liraya yaptırdım.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede vardı 30 liraya yaptırdım.

Peki daha sonra tekrar sorun çıkardı mı ? Ne kadar süre idare edecek film değiştirsem ?
Yaptırdığın telefoncu orjinal mi yoksa yan sanayi mi takmış nereden anlarsın ?

sah16

Üye
kardeş ekran filim değişecek oda 15 20 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt