yusufkan11
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanırım orjinal dosyalarla flash atmanız yeterli olacaktır.
Nokia Suite'den yazılımı tekrar yükle.
birşey sormak istiyorum. Nokia Suite'ten yazılımı tekrar yüklemek flash gibi birşey mi? Telefon ilk günkü haline mi dönüyor? Microsoft apps kalkar mı bunu yaparsak? Telefonu aldığımda orjinal duvar kağıtları vardı, yanlışlıkla hepsini sildim. Onlar da gelir mi?
Evet flash gibi birşey telefonu ilk günki haline getirir.sonradan yuklediğin herşey silinir.muhtemelen gelir duvar kağıtları yani gelmesi lazım ama net birşey söyleyemeyeceğim
teşekkürler flash'tan daha güvenli gibi görünüyor
flash denedim phonix içerisine attığımdosyalar görünmüyor
yok nokia 603 için
- - - Eklendi - - -
navifirmile indirdiğm dosyaları Phoneix/Products klasörünün içine attım gözükmüyor flash atamıyorum
yok nokia 603 için
- - - Eklendi - - -
navifirmile indirdiğm dosyaları Phoneix/Products klasörünün içine attım gözükmüyor flash atamıyorum
nokia software updater for retail 2.0.6 programı indirip kurdum.yaklaşık 502 mb dosya indirip kurdu.fabrika uygulamaları ve duvar kağıtları geri geldi.Arkadaşlar şimdi benim tel sürekli kontör yiyordu bende hard format attım sonra mobil veriyi kapattım oldu fakat telefonu eski haline yani ilk aldığım güne dödnürmek istiyorum mesela angry birds vardı yüklü gelen arkaplan resimlerini falan özledimORjinal ayarlarına geri dön yapıyorum fakat kilit kodu istiyor hepsini denedim olmadı 1234, 12345, *#7370#, 000, 0000 ... daha bir sürü internette gördüklerimin hepsini ama olmadı. yeni şifre koymaya çalıştım yine olmadı. Artık fabrika ayarlarına dödürüp yüklü gelen uygulamaları oyunları, arkaplan resimlerini kullanmak istiyorum lütfen yardım telefonumu ilk günkü halini özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?