Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi Alesta18' Alıntı: Bendeki sorunda rüya görmekte arada sırada görürüm o da saçma bir rüya olur Genişletmek için tıkla ... Bence her gece görüyorsun fakat kalktığında unutuyorsun Benim gibi
Alesta18' Alıntı: Bendeki sorunda rüya görmekte arada sırada görürüm o da saçma bir rüya olur Genişletmek için tıkla ... Bence her gece görüyorsun fakat kalktığında unutuyorsun Benim gibi
___kaptan___ Üye bence lucid rüyayı unutmak zordur Çünkü tamamen gerçekçi bir rüya içindesiniz ve bu siz tam uyanmak üzereyken oluyor aşırı gerçekçi bir rüya ve de siz o rüyanın içinde kanlı canlı gibisiniz
bence lucid rüyayı unutmak zordur Çünkü tamamen gerçekçi bir rüya içindesiniz ve bu siz tam uyanmak üzereyken oluyor aşırı gerçekçi bir rüya ve de siz o rüyanın içinde kanlı canlı gibisiniz
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi akaya_can' Alıntı: ben de görüyorum lucid rüya ama aha ruyadaym deyip iki adım atana kadar uyanıyorum Genişletmek için tıkla ... En azından farkına varıyormuşsun
akaya_can' Alıntı: ben de görüyorum lucid rüya ama aha ruyadaym deyip iki adım atana kadar uyanıyorum Genişletmek için tıkla ... En azından farkına varıyormuşsun
___kaptan___ Üye akaya_can' Alıntı: ben de görüyorum lucid rüya ama aha ruyadaym deyip iki adım atana kadar uyanıyorum Genişletmek için tıkla ... farkında olmak yeni bir fark oluşturur başaracağına inan ve basar ben inanıyorum (en azından sana inanan biri var başaracaksın) güzel düşün güzel olsun kardeş güzel denemeler yapmanız dileğimle
akaya_can' Alıntı: ben de görüyorum lucid rüya ama aha ruyadaym deyip iki adım atana kadar uyanıyorum Genişletmek için tıkla ... farkında olmak yeni bir fark oluşturur başaracağına inan ve basar ben inanıyorum (en azından sana inanan biri var başaracaksın) güzel düşün güzel olsun kardeş güzel denemeler yapmanız dileğimle
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi Antony Stark' Alıntı: Güzelmiş (okumadı) Genişletmek için tıkla ... Çok güzel şeyler kaçırıyorsun
The Pierre Üye -Empat-' Alıntı: Çok güzel şeyler kaçırıyorsun Genişletmek için tıkla ... Başlarını okudum yapmak kolaymı?
-Empat-' Alıntı: Çok güzel şeyler kaçırıyorsun Genişletmek için tıkla ... Başlarını okudum yapmak kolaymı?
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi Antony Stark' Alıntı: Başlarını okudum yapmak kolaymı? Genişletmek için tıkla ... Pek kolay değil sanırım, yapmaya vakit bulabilsem, niyet çok önemli.
Antony Stark' Alıntı: Başlarını okudum yapmak kolaymı? Genişletmek için tıkla ... Pek kolay değil sanırım, yapmaya vakit bulabilsem, niyet çok önemli.
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi dogukan-' Alıntı: Otobuste okunabilir aslinda pdf veya word olarak varmı ? Genişletmek için tıkla ... Hemen istiyorsan hazırlar paylaşırımBasitçe hazırladım boş vaktinde okumak isteyen indirsin
dogukan-' Alıntı: Otobuste okunabilir aslinda pdf veya word olarak varmı ? Genişletmek için tıkla ... Hemen istiyorsan hazırlar paylaşırımBasitçe hazırladım boş vaktinde okumak isteyen indirsin
dogukan- Üye -Empat-' Alıntı: Hemen istiyorsan hazırlar paylaşırımBasitçe hazırladım boş vaktinde okumak isteyen indirsin Genişletmek için tıkla ... Pardon dun giremedim Dosya bulunamadi diyor.
-Empat-' Alıntı: Hemen istiyorsan hazırlar paylaşırımBasitçe hazırladım boş vaktinde okumak isteyen indirsin Genişletmek için tıkla ... Pardon dun giremedim Dosya bulunamadi diyor.
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi dogukan-' Alıntı: Pardon dun giremedim Dosya bulunamadi diyor. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dogukan-' Alıntı: Pardon dun giremedim Dosya bulunamadi diyor. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dogukan- Üye -Empat-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sitede sorun mu var acaba ? Zippyshare atarsanız sevinirim.
-Empat-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sitede sorun mu var acaba ? Zippyshare atarsanız sevinirim.
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi dogukan-' Alıntı: Sitede sorun mu var acaba ? Zippyshare atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Hmm ben deneyince internette açıyor adres çubuğundaki kaydet butonuna basınca indiriyor, başka bir site deneyeyim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dogukan-' Alıntı: Sitede sorun mu var acaba ? Zippyshare atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Hmm ben deneyince internette açıyor adres çubuğundaki kaydet butonuna basınca indiriyor, başka bir site deneyeyim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dogukan- Üye -Empat-' Alıntı: Hmm ben deneyince internette açıyor adres çubuğundaki kaydet butonuna basınca indiriyor, başka bir site deneyeyim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zippy sorunsuz.Tesekkurler
-Empat-' Alıntı: Hmm ben deneyince internette açıyor adres çubuğundaki kaydet butonuna basınca indiriyor, başka bir site deneyeyim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zippy sorunsuz.Tesekkurler