emz
Üye
Ama onca eziyetine rağmen her ne kadar sorun çıkartsa da bizlere, o verdiği hızı, verdiği haz duygusu ve stabilitesi her şeyine değiyor. Bir balişlayan tekrar bırakamıyordaha ses kontrollerini bile ayrı olarak ayarlayamadığımız bi sistemden söz ediyosunuz
Evet aynen o eksik sistemden bahsediyoruz. Onca eksiklere rağmen kullananlar diğer sistemlerden daha çok seviyorsa, eksikler olmasa ne olurdu var sen düşün.daha ses kontrollerini bile ayrı olarak ayarlayamadığımız bi sistemden söz ediyosunuz
bir konuda 2-3 ay önce destan gibi eksiklikler yazılmıştı bir de mağaza kötü bu nedenle ben seçmedim wpdaha ses kontrollerini bile ayrı olarak ayarlayamadığımız bi sistemden söz ediyosunuz
normalbir konuda 2-3 ay önce destan gibi eksiklikler yazılmıştı bir de mağaza kötü bu nedenle ben seçmedim wp
O Şirketin Adı Nebugün işyerinde çekiliş sonucu bana S4 çıktı. Kutusunu bile açmadım. Yarın Teknosa ya götürüp led TV ile değiştircem. Android ten o kadar nefret ediyorum
Kararınızı sonuna kadar destekliyorum ve sizleribugün işyerinde çekiliş sonucu bana S4 çıktı. Kutusunu bile açmadım. Yarın Teknosa ya götürüp led TV ile değiştircem. Android ten o kadar nefret ediyorum
o arkadaşlara cihazları bedava verdiler galibaEvet aynen o eksik sistemden bahsediyoruz. Onca eksiklere rağmen kullananlar diğer sistemlerden daha çok seviyorsa, eksikler olmasa ne olurdu var sen düşün.
tabiki katılıyorum ama yorumların tamamını okudum ancak sizce bir çok konu çok abartılı değilmi Bi arkadaş cihazının 6 metreden düştüğünü ve bir şey olmadığını yazmış..ya güzel arkadaşım bunlar tamamen şans ve düştüğü ortama göre değişir senin cihaz 10 metreden yumuşak Bi zemine düşer bir şey olmaz benim cihaz 2 metreden betona düşer hasar görür ekran üzerine, köşe üzerine, arka kısmına düşüş anına göre değişir bunlar yanlışım varsa söyleyin diğer Bi konu her insanın hayatında vazgeçilmezi vardır ben siyahı severim oysa başkası için beyaz harikadır bizim için önemli olan verdiğimiz paralar hayatımızda bir çoğumuz belki ne araba paralarını verdik bu vazgeçemediğimiz telefonlara ne cihazlar geldi geçti sonuç....bi düşünmek lazım derimOrası öyle tabi ama gerçekten de farkı var. Rahatlık sadelik basitlik, karmaşalıktan uzak ve hızlı, her aradığın o anda ulaşmak istediğin hemen önünde, yormadan hemen sonuca götüren eğlenceden paylaşımdan mahrum bırakmayan bir sistem BENİM için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?