Masquerain
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu arada söylediklerinize aynen katılıyorum.
Windows Phone deneyimini yaşayan birine, Android kullanmak gerçekten zor geliyor.
Bu yüzden WP'nin kısıtlı imkanlarından bunalıp Android'e geçen arkadaşlar genellikle WP'yi özlüyor ve bir süre sonra dayanamayıp geri dönüyorlar.
Neyse ki önümüzdeki aylarda gelecek WP8.1 güncellemesi ile mevcut sınırlamaların çoğu kalkıyor ve WP kullanıcıların özgürlük alanı biraz daha genişliyor.
WP8.1'den sonra WP telefon kullanmak daha da keyifli hale gelecektir.
Ben de şuan aynı durumdayım acayip berbat bir durum. 920'mi abime verdim 2 haftalığına galaxy wonder kullanıyorum şafak sayan askerler gibi hissediyorum özgürlüğüme kavuşmak için gün sayıyorum resmen
hoşgeldiniz bu arada @bulutsuzgece kesinmi 2 nisanda gelceği 32 gün kaldı diye resim vardı ama msss mi paylaştı onuBu arada söylediklerinize aynen katılıyorum.
Windows Phone deneyimini yaşayan birine, Android kullanmak gerçekten zor geliyor.
Bu yüzden WP'nin kısıtlı imkanlarından bunalıp Android'e geçen arkadaşlar genellikle WP'yi özlüyor ve bir süre sonra dayanamayıp geri dönüyorlar.
Neyse ki önümüzdeki aylarda gelecek WP8.1 güncellemesi ile mevcut sınırlamaların çoğu kalkıyor ve WP kullanıcıların özgürlük alanı biraz daha genişliyor.
hoşgeldiniz bu arada @bulutsuzgece kesinmi 2 nisanda gelceği 32 gün kaldı diye resim vardı ama msss mi paylaştı onu
Cidden Wp 8.1 den sonra çok güzel olacak fakat beni telefondan soğutan nokta şu Nokia Türkiye şu Teleservice'e lütfen el atsın tek isteğim telefonlarım hep yapılmadan geldi. Ve sorunlarım halen devam ediyor. Bu konudan çok şikayetçiyim eğer cidden düzeltilmezse başka markalara yönelmek zorunda olacağım. İnşallah Nokia Türkiye bu işe el atar.Bu arada söylediklerinize aynen katılıyorum.
hoşgeldiniz bu arada @bulutsuzgece kesinmi 2 nisanda gelceği 32 gün kaldı diye resim vardı ama msss mi paylaştı onu
Yani 2 Nisanda Falan Gelmez Hayallerimiz Var 8.1 İle İlgiliGüncelleme 2 Nisan'da gelmeyecek.
Sadece "resmi tanıtımı" 2 Nisan'da Build Zirvesinde yapılacak.
Ardından da Nisan ortalarından itibaren WP8.1'li cihazlar tanıtılacak.
Mayıs ayı sonlarında veya Haziran başlarında bu cihazlar satışa sunulmaya başlayacak.
Haziran ayının sonlarından itibaren de WP8.1 mevcut WP8'li lumialara dağıtılacak.
Ancak Developer Preview sürümünün statüsü farklı olduğundan daha erken gelecek.
Yine de Build'den önce verilmesine zor gözüyle bakıyorum ben
Olursa güzel olur tabii ki...
Allah iyiliğini versin ne diyimo telefonu kullanırsan tabi androidden nefret edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?