Lumialarinizi kendiniz tasarlayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
Ah hünkarım o gün nasıl heyecanlıydım anlatamam heyecandan usb kablosunu yanımda tasıyodum eve gidince kabloyu babanemde unuttugumu far ettim . yine ayın 8 inde yükleyebildim

geldi geldi bir ton bugla geldi annam nerde ya

aleranol

Üye

Hatirliyorum hatta haberi ilk ben vermistim de ustune kizdim da konuyu kilitlettirmistim kimse inanmamisti.

valla ben sabah 8miydi 10muydu sanırım o saatlerde duyduğum anda oviye girdim aşırı trafik varmış beklemeden naviye girdim o da dosyaları 1 saate zor indirmişti ama yinede ilk kullanan 10000 kişiden biriyimdir

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de akşam saat onda 701 i aldım bi baktım direk belleli Ama fp1 geldiğinde yıkmıştım forumu

Tepkiler: Niizuma.Eiji

aleranol

Üye
ben de akşam saat onda 701 i aldım bi baktım direk belleli Ama fp1 geldiğinde yıkmıştım forumu

İnsafsız ven 1.nesilim senin telefonunun babası var bende şuanda fp1 in bazı özelliklerinin bulunduğu cfw kullanıyorum. Çok da lazım değilmiş hani

doctorrr

Üye

İnsafsız ven 1.nesilim senin telefonunun babası var bende şuanda fp1 in bazı özelliklerinin bulunduğu cfw kullanıyorum. Çok da lazım değilmiş hani

ben orjinali hard formatlı kullanıyorum telefon uçuşta

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dolby çok iş görüyor ya onun dışında overclock işimi gördü o kadar bir de galeri widgetı fp2 yi görmeden değiştireceğim sanırım

aleranol

Üye
multitasking screeni çok güzel dolby de zaten iyi birşey valla orjinale hard atınca da iyi ama bu cfw manyak birşey resmen telefon uçuyor

doctorrr

Üye
multitasking screeni çok güzel dolby de zaten iyi birşey valla orjinale hard atınca da iyi ama bu cfw manyak birşey resmen telefon uçuyor
belco nun cfw kullanıyodum ekran yan dönerken cinnet geçiriyodu batuu çok oynamış alışamam ona febris uğraşıyor kararlı bi sürüm çıksın onun cfw yi çakıcam usta

Eykul

Üye
Hani cocuklar dediler ya o da ona cevap di... Neyse Pondus tarafindan terslenmeden eyvallah... Size LumiA ile mutluluklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...