Lumialara camfrog gelecmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Lumialara camfrog gelecmi
Arkadaşlar lumia telefonlara tango viber gibi uygulamalar kısa zamanda gelirmiş sizce

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten mevcut viber de tango da.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
şu an bildiğim bi instagram yok galiba, o da çok yakında gelecekti.. wp8 ile popüler uygulamalarda eksik olacağını zannetmiyorum..

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Su anda wpstore'da viber hd,tango,whatsapp dahil butun voip arama destekleyen uygulamalar mevcut.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Elbette gelişir, her şey wp8'in tanıtımına bağlı...

n000k

n000k

Üye
instagram gibi populer bişeyi almamazlık yapmaz WP çok yakın zamanda gelir.. bana göre W8 in tanıtımından sonra birçok uygulamanın anında WP8 e geldiğini göreceğiz gibime geliyor.. :eller::eller:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
n000k' Alıntı:
instagram gibi populer bişeyi almamazlık yapmaz WP çok yakın zamanda gelir.. bana göre W8 in tanıtımından sonra birçok uygulamanın anında WP8 e geldiğini göreceğiz gibime geliyor.. :eller::eller:

ayni sey symbian ^3 icinde soyleniyordu yalan oldu buda boyle olmasinda :pro:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
İnstagram zaten resmi olarak aciklandi ki instagram benzeri bir cok uygulama da mevcut markette

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnstagram gelecek resmi olarak firma açıkladı.

n000k

n000k

Üye
ayni sey symbian ^3 icinde soyleniyordu yalan oldu buda boyle olmasinda :pro:
wp nokia nın değil!! bunu unutma!! wp yi bir sürü marka kullanıyor!! o yüzden bütün iş microsoft ta!! bu pazarda yer almak istiyorsa microsoft o zaman populer olan herşeyi portlaması kendi yararına olur ve sonrasında bizim yararımıza olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt