Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumialara camfrog gelecmi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim
Üye
Konu Sahibi
Lumialara camfrog gelecmi
Arkadaşlar lumia telefonlara tango viber gibi uygulamalar kısa zamanda gelirmiş sizce
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
zaten mevcut viber de tango da.
gdervisoglu
Üye
şu an bildiğim bi instagram yok galiba, o da çok yakında gelecekti.. wp8 ile popüler uygulamalarda eksik olacağını zannetmiyorum..
saynesim
Üye
Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler
papakudioflu
Admin
Su anda wpstore'da viber hd,tango,whatsapp dahil butun voip arama destekleyen uygulamalar mevcut.
OttomaN TigeR
Üye
Elbette gelişir, her şey wp8'in tanıtımına bağlı...
n000k
Üye
instagram gibi populer bişeyi almamazlık yapmaz WP çok yakın zamanda gelir.. bana göre W8 in tanıtımından sonra birçok uygulamanın anında WP8 e geldiğini göreceğiz gibime geliyor..
Jomolocco
Üye
n000k' Alıntı:
instagram gibi populer bişeyi almamazlık yapmaz WP çok yakın zamanda gelir.. bana göre W8 in tanıtımından sonra birçok uygulamanın anında WP8 e geldiğini göreceğiz gibime geliyor..
wp nokia nın değil!! bunu unutma!! wp yi bir sürü marka kullanıyor!! o yüzden bütün iş microsoft ta!! bu pazarda yer almak istiyorsa microsoft o zaman populer olan herşeyi portlaması kendi yararına olur ve sonrasında bizim yararımıza olur