Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende navigasyondan sonraki seçenekte fotoğrafı iyi çekiyor diye aldım telefona verdiğim parayla fotoğ makinesi alacaktım bunu aldım ama N8 deki gibi kırmızı göz flaşı da olsa iyi olurdu
messevim
Üye
1. Nokia 925 2. Htc One
- - - Eklendi - - -
samsung fotoğraf makinaları çıkarıyor. Bence nokia fotoğraf makinası sektörüne de el atmalı. Canon a rakip.
L925 zaten teknik donanım açısından bizim cihazla aynı, aradaki fark L925'de 6 katmanlı kamera lensi, ISO 3200 hassasiyeti ve PureView Phase 2 kamera sistemi. Cihaz bu destek ile sınıfının en yüksek görüntü kalitesini sunuyor İsmet. Yazılım güncellemesini aldığımızda lens farkı hariç o kalite bizlerde de olacak inşallah
L925 zaten teknik donanım açısından bizim cihazla aynı, aradaki fark L925'de 6 katmanlı kamera lensi, ISO 3200 hassasiyeti ve PureView Phase 2 kamera sistemi. Cihaz bu destek ile sınıfının en yüksek görüntü kalitesini sunuyor İsmet. Yazılım güncellemesini aldığımızda lens farkı hariç o kalite bizlerde de olacak inşallah