Lumia925 tüm rakiplerine karşı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İşte hem Telefonu hem Fotoğraf makinesini yanımızda gezdirmeyelim diye Güzel kamera yapıyorlar :kıskıs:

bende navigasyondan sonraki seçenekte fotoğrafı iyi çekiyor diye aldım telefona verdiğim parayla fotoğ makinesi alacaktım bunu aldım ama N8 deki gibi kırmızı göz flaşı da olsa iyi olurdu

messevim

messevim

Üye
1. Nokia 925 2. Htc One

- - - Eklendi - - -

samsung fotoğraf makinaları çıkarıyor. Bence nokia fotoğraf makinası sektörüne de el atmalı. Canon a rakip.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Aynen abi valla aşmışlar :)
L925 zaten teknik donanım açısından bizim cihazla aynı, aradaki fark L925'de 6 katmanlı kamera lensi, ISO 3200 hassasiyeti ve PureView Phase 2 kamera sistemi. Cihaz bu destek ile sınıfının en yüksek görüntü kalitesini sunuyor İsmet. Yazılım güncellemesini aldığımızda lens farkı hariç o kalite bizlerde de olacak inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
L925 zaten teknik donanım açısından bizim cihazla aynı, aradaki fark L925'de 6 katmanlı kamera lensi, ISO 3200 hassasiyeti ve PureView Phase 2 kamera sistemi. Cihaz bu destek ile sınıfının en yüksek görüntü kalitesini sunuyor İsmet. Yazılım güncellemesini aldığımızda lens farkı hariç o kalite bizlerde de olacak inşallah :D

Bana bu elimdekinin kalitesi yetip artıyor bile, şu güncellemeyle gelirse artık ne olacak tahmin edemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Invoke

Invoke

Üye
1. Nokia 925 2. Htc One

- - - Eklendi - - -

samsung fotoğraf makinaları çıkarıyor. Bence nokia fotoğraf makinası sektörüne de el atmalı. Canon a rakip.

Çıkarır tabi, Samsung sadece telefon değil ki buzdolabı bile var..

Üst Alt