bende bugün turkcell bayilerine bi sorayım dedim en ilginç cevap ise Adam dedi
Nokia nin yeni telefonu lumia 920 çok tutulmadıgi için satılmıyor ondan getirmiyoruz![]()
Yalandır ya o telefondan kar etmiyodur yada alacak sermayeleri yoktur.bende bugün turkcell bayilerine bi sorayım dedim en ilginç cevap ise Adam dedi
Nokia nin yeni telefonu lumia 920 çok tutulmadıgi için satılmıyor ondan getirmiyoruz![]()

O adam Allah bilir N900 diyemi anladı acaba,onu demek haddinemi düşmüş,çok kızdım yabende bugün turkcell bayilerine bi sorayım dedim en ilginç cevap ise Adam dedi

Benim gittiğim Turkcell bayiisi bana ısrarla HTC 8x satmaya çalıştı, Lumia çok dandik napçan falan dedibende bugün turkcell bayilerine bi sorayım dedim en ilginç cevap ise Adam dedi

Benim gittiğim Turkcell bayiisi bana ısrarla HTC 8x satmaya çalıştı, Lumia çok dandik napçan falan dedi![]()

Yaptıkları tek şey kafa karıştırmak. Bi b.ktan anladıkları yok.Benim gittiğim Turkcell bayiisi bana ısrarla HTC 8x satmaya çalıştı, Lumia çok dandik napçan falan dedi![]()

offf yaa daha gelmedi cihaz nasıl iş yapıyor bu online mağaza anlamadım 2 günden beri kaç tane şikayet mesajı yolladım hala depoda bekliyor gözüküyor bi kargoya veremediler

Selamlar,
Benim sipariş turkcell mağazada dün akşamdan beri dağıtımda görünüyor. Bugün interglobal şirketinin aradım sipariş için onların sistemindeki takip nosunu aldım ama websitesinde takip nosu ile aratınca hiçbir hareket görünmedi. Tekrar konuştum çıkan operator yurtiçi kargoyla anlaştıklarını yurtiçi kargonun telefonu Ankaraya daha yeni yolladığını söyledi, fakat bu detayın takip sisteminde görünmemesinin nedenini bilmediğini yurtiçi kargodan takip numarasının henüz gelmemiş olabileceğini vs. söyledi. Yarın kesin elinizde olur dedi.
Benim anladığım dün Turkcell Interglobale, bugün de Interglobal Yurtiçi kargoya verdi, yarında yurtiçi bana verecek umarım
Bu arada Cepa nokiashoptan aradılar telefonu açar açmaz eleman direk siyah mı istersiniz beyaz mı dedi, bende ben satın aldım bile turkcell mağazadan bugün yarın elimde olacak dedim, peki dedi kapattı![]()
sımdıden hayırlı olsun kardesım gule gule kullan evet yarın yuzde 70 gelır ama yuzde otuz gelmeyebılırde bu arada anlasılan nokıa shoplara gonderılenler arasında kırmızı ve sarı rengı mevcut degıl gıbı
Evet sarı ve kırmızı yok gibi çünkü ben adımı yazdırırken cyan demiştim adam direk siyah mı beyaz mı dedi.sikinti yapmayin arkadaşlar cihazlariniz yarin elinizde olur.