lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

karadag63

karadag63

Üye
bende bugün turkcell bayilerine bi sorayım dedim en ilginç cevap ise Adam dedi
Nokia nin yeni telefonu lumia 920 çok tutulmadıgi için satılmıyor ondan getirmiyoruz :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
R.A.M

R.A.M

Üye
Nokia nin yeni telefonu lumia 920 çok tutulmadıgi için satılmıyor ondan getirmiyoruz :)
Yalandır ya o telefondan kar etmiyodur yada alacak sermayeleri yoktur.

- - - Eklendi - - -

selamımı söyle o bayiye :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
O adam Allah bilir N900 diyemi anladı acaba,onu demek haddinemi düşmüş,çok kızdım ya:)

phantomddl

Üye
Benim gittiğim Turkcell bayiisi bana ısrarla HTC 8x satmaya çalıştı, Lumia çok dandik napçan falan dedi :)

karadag63

karadag63

Üye
ilk önce ne olduğunu anlamadı zaten :) bunlar uyuyor ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gkcll

gkcll

Üye
la o Turkcell çalışanları mal dan ibaret bende gittim sordum öyle kampanya mi var diye bana soruyor :) sonra dergiye baktı varmış diyor kazma peşinmi alacaksın diye sormayı da ihmal etmedi

hidayet02

hidayet02

Üye
Turkcell Mağazalarda 19'undan İtibaren Satılacak. Online Mağazada Satılanlar Bu Tarihten Bağımsızdır.

barbin3900

barbin3900

Üye
offf yaa daha gelmedi cihaz nasıl iş yapıyor bu online mağaza anlamadım 2 günden beri kaç tane şikayet mesajı yolladım hala depoda bekliyor gözüküyor bi kargoya veremediler

- - - Eklendi - - -

offf yaa daha gelmedi cihaz nasıl iş yapıyor bu online mağaza anlamadım 2 günden beri kaç tane şikayet mesajı yolladım hala depoda bekliyor gözüküyor bi kargoya veremediler

bu arada online mağazadan alıp cihazı gelen varmı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hayırlısı arkadaşlar karışıklık devam ediyor anlaşılan

komando04

komando04

Üye
arkadaslar bugun gelmesı bıraz ımkansız haberınız ola yarın kesın gelır dıye dusunuyorum merak etmeyın ama su onlıne sıparıs verdıgınız magazaya uğrayarak ıstersenız bı kontrol ettırınız hala depoda beklıyor uyarısı alanlar ıcın soyluyorum yada musterı hızmetlerı ıle ırtıbata gecın cunku kargoya ne zaman verılırse o zaman cıkar yola bılgınız olsun

ozctn

Üye
Selamlar,

Benim sipariş Turkcell Mağazada dün akşamdan beri dağıtımda görünüyor. Bugün interglobal şirketinin aradım sipariş için onların sistemindeki takip nosunu aldım ama websitesinde takip nosu ile aratınca hiçbir hareket görünmedi. Tekrar konuştum çıkan operator yurtiçi kargoyla anlaştıklarını yurtiçi kargonun telefonu Ankaraya daha yeni yolladığını söyledi, fakat bu detayın takip sisteminde görünmemesinin nedenini bilmediğini yurtiçi kargodan takip numarasının henüz gelmemiş olabileceğini vs. söyledi. Yarın kesin elinizde olur dedi.

Benim anladığım dün Turkcell Interglobale, bugün de Interglobal Yurtiçi Kargoya verdi, yarın da Yurtiçi bana verecek umarım :)

Bu arada Cepa Nokiashoptan aradılar. Telefonu açar açmaz eleman direk siyah mı istersiniz beyaz mı dedi, bende ben satın aldım bile Turkcell Mağazadan bugün yarın elimde olacak dedim, peki dedi kapattı :)

komando04

komando04

Üye
Selamlar,

Benim sipariş turkcell mağazada dün akşamdan beri dağıtımda görünüyor. Bugün interglobal şirketinin aradım sipariş için onların sistemindeki takip nosunu aldım ama websitesinde takip nosu ile aratınca hiçbir hareket görünmedi. Tekrar konuştum çıkan operator yurtiçi kargoyla anlaştıklarını yurtiçi kargonun telefonu Ankaraya daha yeni yolladığını söyledi, fakat bu detayın takip sisteminde görünmemesinin nedenini bilmediğini yurtiçi kargodan takip numarasının henüz gelmemiş olabileceğini vs. söyledi. Yarın kesin elinizde olur dedi.

Benim anladığım dün Turkcell Interglobale, bugün de Interglobal Yurtiçi kargoya verdi, yarında yurtiçi bana verecek umarım :)

Bu arada Cepa nokiashoptan aradılar telefonu açar açmaz eleman direk siyah mı istersiniz beyaz mı dedi, bende ben satın aldım bile turkcell mağazadan bugün yarın elimde olacak dedim, peki dedi kapattı :)

sımdıden hayırlı olsun kardesım gule gule kullan evet yarın yuzde 70 gelır ama yuzde otuz gelmeyebılırde bu arada anlasılan nokıa shoplara gonderılenler arasında kırmızı ve sarı rengı mevcut degıl gıbı

ozctn

Üye

sımdıden hayırlı olsun kardesım gule gule kullan evet yarın yuzde 70 gelır ama yuzde otuz gelmeyebılırde bu arada anlasılan nokıa shoplara gonderılenler arasında kırmızı ve sarı rengı mevcut degıl gıbı

Sağolasın darısı başınıza, çok kullandım Yurtiçi Kargoyu daha 1 kere bile 1 günü geçtiği olmadı ama işte olur mu olur :) Evet sarı ve kırmızı yok gibi çünkü ben adımı yazdırırken cyan demiştim adam direk siyah mı beyaz mı dedi.

barbin3900

barbin3900

Üye
müşteri hizmetlerini aradım dediki daha önce bende bir cihaz almıştım 1 hafta depoda bekledi daha sonra kargoya verildi, bende;peki siparişi verdiğim ve onaylandığı günden itibaren 3 iş günü içinde göndermek zorunda değilmi dedim bazen yoğunluk oluyor ondan kaynaklanabilir dedi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakıyorum gecikme yaşanıyor dediğm oldumu ne ama ist içi iki günde normal ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sikinti yapmayin arkadaşlar cihazlariniz yarin elinizde olur.

Üst Alt