memleketime ve profildeki formama bakarsan kardeşim sivas eskişehir maçı![]()
memleketime ve profildeki formama bakarsan kardeşim sivas eskişehir maçı![]()
Ben kesinlikle kırmızı almam.
Siyah da olmayacak muhtemelen. (Çekici bir siyah değilse tabi)
Sarı ya da beyaz kalıyor geriye. Hımmm![]()
Babayı yeradam olucak bu Turkcell hepimizi utandırdı
Bu arada htc 8x ile arasinda 70tl fark var htc'nin işi cok zor.

peki 820 ne kadar ?920 beni aşıyor da ? Ve de özellik olarak 820 920ye göre nasıl,çok fark var mi ?

Benden bugünlük gelişmeler;
Evime yakın bir Turkcell bayisine gidip sordum bu hafta Lumia 920 gelme durumu var mı diye, bize 19'unda dükkanlara geleceği söylendi yeni bir duyum almadık dediler. Haberleri yokmuş internet satışından, ama sadece tek bir yere gittim.
Bu arada Nokia shoplarda karışıklık devam ediyor
Nokia Shop'u aradım, tarih ile ilgili bir değişiklik var mı diye, onlarda 21'inde satışa çıkacak dedi. Dedim Türkcell satmaya başlamış 13 Kasımdan itibaren kargo göndermeli, imkansız ancak ön kayıt alabilirler onlarında stoklarında yoktur dedi. Israrcı davrandım, fiyatı bile belli ödeme alıyorlar salı günü kargoya veriyorlar diye. Onunda kafası karıştı, beni 5-10 dakika sonra ararmısınız Ege bölge müdürlüğü ve Nokia shop'larla görüşeyim Turkcell'in durumu ile ilgili dedi.
15-20 dakika sonra tekrar arayıp soracağım bakalım.
Aradım şimdi, başka birisi çıktı, bayan vardı Turkcell'in durumu ile ilgili bir şey sormuştum dedim, bir saniye dedi. Haber bekliyoruz hala, yarım saate tekrar ararmısınız dedi.
İyi karıştırdım Nokia Shop'u. 15.30'da tekrar arıcam.
:Merakla bekliyoruzAradım şimdi, başka birisi çıktı, bayan vardı Turkcell'in durumu ile ilgili bir şey sormuştum dedim, bir saniye dedi. Haber bekliyoruz hala, yarım saate tekrar ararmısınız dedi.
İyi karıştırdım Nokia Shop'u. 15.30'da tekrar arıcam.
12 taksit yapıyor turkcell. Ayda 142 tl. 13'ünde cihaz elimde.![]()

ne diyelim şimdiden hayırlı olsun12 taksit yapıyor turkcell. Ayda 142 tl. 13'ünde cihaz elimde.![]()