lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Lumia'nın rengini istedigin zaman degistir.. :ehe

Şu an piyasada buldugum en kaliteli kılıf bu.

En azından ilk bir ay kılıftan çıkarabileceğimi sanmıyorum :P:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende ne kılıf nede ekran filmi kullanmam,dokununca hissetmem lazım cihazı:)resimler için teşekkürler tabiiki

barbin3900

barbin3900

Üye
güzel duruyor kılıflar fakat esendağlı arkadaşımızın dediği gibi hissetmek lazım cihazı bence en garanti deri kılıf

hmzgl

hmzgl

Üye
Beyaz bu telefonu hiç açmamış bence...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gerçekten güzel haber fiyat düşer yakında diğer mağzalarda bu işin içine girer ise

- - - Eklendi - - -

Ben kesinlikle kırmızı almam.
Siyah da olmayacak muhtemelen. (Çekici bir siyah değilse tabi)
Sarı ya da beyaz kalıyor geriye. Hımmm :hmmm

Bende sarımı beyazmı diyorum ama görmeden almak istemiyorum renk herşeyi değiştiriyor duruşu bir anda kötü ve iyi farkettiriyor

- - - Eklendi - - -

Vatanda %25 zor gibi bu fiyata %20 korlar 1485 TL yede indirim yaparlar

mkkozanmk

Üye
peki 820 ne kadar ?920 beni aşıyor da ? Ve de özellik olarak 820 920ye göre nasıl,çok fark var mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki 820 ne kadar ?920 beni aşıyor da ? Ve de özellik olarak 820 920ye göre nasıl,çok fark var mi ?

820'nin fiyati henuz belli degil. Muhtemelen 1200-1300 arasi olur. Aralarindaki farklar batarya lumia920'de buyuk. Lumia820'de sd kart slotu var. Ekranlar 4.5 ve 4.3". Lumia820'de degiştirilebilir arka kapak var. Kameralar da farkli lumia920 cok daha iyi bu konuda.

phantomddl

Üye
Benden bugünlük gelişmeler;

Evime yakın bir Turkcell bayisine gidip sordum bu hafta Lumia 920 gelme durumu var mı diye, bize 19'unda dükkanlara geleceği söylendi yeni bir duyum almadık dediler. Haberleri yokmuş internet satışından, ama sadece tek bir yere gittim.

Bu arada Nokia shoplarda karışıklık devam ediyor :d:

Nokia Shop'u aradım, tarih ile ilgili bir değişiklik var mı diye, onlarda 21'inde satışa çıkacak dedi. Dedim Türkcell satmaya başlamış 13 Kasımdan itibaren kargo göndermeli, imkansız ancak ön kayıt alabilirler onlarında stoklarında yoktur dedi. Israrcı davrandım, fiyatı bile belli ödeme alıyorlar salı günü kargoya veriyorlar diye. Onunda kafası karıştı, beni 5-10 dakika sonra ararmısınız Ege bölge müdürlüğü ve Nokia shop'larla görüşeyim Turkcell'in durumu ile ilgili dedi.

15-20 dakika sonra tekrar arayıp soracağım bakalım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
adamlara zorla telefonun cikiş tarihini degiştirticeksiniz:kıskıs:
Saat 3'te ben de bir gideyim Turkcell'e. Buradaki tim baya buyuk htc 8x var ellerinde belki lumia920'de vardir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benden bugünlük gelişmeler;

Evime yakın bir Turkcell bayisine gidip sordum bu hafta Lumia 920 gelme durumu var mı diye, bize 19'unda dükkanlara geleceği söylendi yeni bir duyum almadık dediler. Haberleri yokmuş internet satışından, ama sadece tek bir yere gittim.

Bu arada Nokia shoplarda karışıklık devam ediyor :d:

Nokia Shop'u aradım, tarih ile ilgili bir değişiklik var mı diye, onlarda 21'inde satışa çıkacak dedi. Dedim Türkcell satmaya başlamış 13 Kasımdan itibaren kargo göndermeli, imkansız ancak ön kayıt alabilirler onlarında stoklarında yoktur dedi. Israrcı davrandım, fiyatı bile belli ödeme alıyorlar salı günü kargoya veriyorlar diye. Onunda kafası karıştı, beni 5-10 dakika sonra ararmısınız Ege bölge müdürlüğü ve Nokia shop'larla görüşeyim Turkcell'in durumu ile ilgili dedi.

15-20 dakika sonra tekrar arayıp soracağım bakalım.

Bakalım ne diyecekler nokia nın kendisinde sorun olması ilginç zira onların ürününü başkası satışa çıkartıyor onların haberide yok üründe yok ilginç gerçekten

phantomddl

Üye
Aradım şimdi, başka birisi çıktı, bayan vardı Turkcell'in durumu ile ilgili bir şey sormuştum dedim, bir saniye dedi. Haber bekliyoruz hala, yarım saate tekrar ararmısınız dedi.

:d: İyi karıştırdım Nokia Shop'u. 15.30'da tekrar arıcam.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Aradım şimdi, başka birisi çıktı, bayan vardı Turkcell'in durumu ile ilgili bir şey sormuştum dedim, bir saniye dedi. Haber bekliyoruz hala, yarım saate tekrar ararmısınız dedi.

:ehe:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Merakla bekliyoruz

Placebo-

Placebo-

Üye
12 taksit yapıyor turkcell. Ayda 142 tl. 13'ünde cihaz elimde. :)

• Beğen
Tepkiler: remzi33
remzi33

remzi33

Üye
ya artık sıkıldım ama türkcellden kazık yiyecekmişim gibi bir his var içimde. o yüzden nokia shopu bekliyorm ama onlar da birşey bilmiyor nasıl iş bu

Placebo-

Placebo-

Üye
Yok daha değil akşam vereceğim bilgisayar başına geçince siparişi. İşler biraz muallakta çünkü.

Üst Alt