Mağazalara da gelsin artık yaa. Ekmeği resimlere banmaktan yoruldum![]()

konuyu dagitmak gibi olmasin ama ufak bir wp8 haberi vereyim. Bluetoothla dosya transferi konusundaki kisitlamalar kaldirilmiş ve blackberry haricindeki bir cok cihaza dosya gonderip alabiliyormuş.
Kardeşim çok sağol güzel bir haber verdin,benim merak ettiğim şu Bencil iphone ye gönderiyormu acaba,inş.göndermiyordurkonuyu dagitmak gibi olmasin ama ufak bir wp8 haberi vereyim. Bluetoothla dosya transferi konusundaki kisitlamalar kaldirilmiş ve blackberry haricindeki bir cok cihaza dosya gonderip alabiliyormuş.

abi çok merak ettim. Niye blackberry. Onun işletim sistemi de mi kapalı yoksa
yane yaptınız bi maça gittim ortalık toz duman olmuş çok şükür sisler dağılıyor yavaş yavaş

bluetooth protoklleri desteklemiyordur buyuk ihtimalle.
Test edilen cihazlar:HTC 8X and 8S ve Samsung Ativ S'den Samsung Galaxy Note 2, HTC One X ve Sony Xperia T'ye dosya gonderip alabilinmiş.
bluetooth protoklleri desteklemiyordur buyuk ihtimalle.
Test edilen cihazlar:HTC 8X and 8S ve Samsung Ativ S'den Samsung Galaxy Note 2, HTC One X ve Sony Xperia T'ye dosya gonderip alabilinmiş.
yane yaptınız bi maça gittim ortalık toz duman olmuş çok şükür sisler dağılıyor yavaş yavaş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi eğer buradan okuduysan destekliyor yazıyor BlackBerry'yi
memleketime ve profildeki formama bakarsan kardeşim sivas eskişehir maçıbeşiktaş-bursa maçı mi??

İnşallah almak hepimize nasip olurda hayırlısıyla kullanabiliriz hatta uzerinde çatal bıçak ile pizza kesip onun o masumluğuna aşkla bakıp gece yanımıza alıp aramız hiç sogmuasında diye yorganımızın içinde sımsıkı sarılıp uyuruz.Güne onun sevimli tatlı sesiyle uyanırız .... ah behocam sen ne yaptın ya.pff içim gidiyor yaİnşallah almak hepimize nasip olurda hayırlısıyla kullanabiliriz hatta uzerinde çatal bıçak ile pizza kesip onun o masumluğuna aşkla bakıp gece yanımıza alıp aramız hiç sogmuasında diye yorganımızın içinde sımsıkı sarılıp uyuruz.Güne onun sevimli tatlı sesiyle uyanırız .... ah be

Bende kararsızım, Nişanlım renkli alma diyorduo yüzden 3 seçenek vardı, birisi daha gitti 2 kaldı Siyah mı Beyaz mı..
Daha çok Matmı, parlakmı diyelim, çünkü siyah mattı yanılmıyorsam.
Ama beyaza yakınım şu anda
fiyat beklediğimiz gibi geldi.. süper.
Arkadaşlar ekran filmsiz mi kullanacaksınız, napsam bilemedim![]()