Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:islik

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
nokia shop lara Çıktığından emin olsam gidip görim diyorum sergilenmeye başlası anında gidecem bana en yakın pendik nokia shop bakim bir nasıl telefon ayrıca Detaylı inceleme videolarıda bir çıksa

nanotex

nanotex

Üye
beyler bu nokiadan adam olmaz biraz önce shoptan çıktım, 21inde gelecek dediler simdi de, aradığımda 15i dediler? dedim hayır 21inde gelecek biz sizi ararız dedi. Htc deyince hemen çıkıştılar dandik o diye. Sonra gittim bir kızla tanıştım o da reddetti iyice çöktüm arkadaşlar

komando04

komando04

Üye
beyler bu nokiadan adam olmaz biraz önce shoptan çıktım, 21inde gelecek dediler simdi de, aradığımda 15i dediler? dedim hayır 21inde gelecek biz sizi ararız dedi. Htc deyince hemen çıkıştılar dandik o diye. Sonra gittim bir kızla tanıştım o da reddetti iyice çöktüm arkadaşlar

bosver kardesim o kızı sen lumia 920yi al nesen yerlne gelir zaten kız gibi telefon

nanotex

nanotex

Üye
lumia da gelmiyor hacı napıcaz :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumialar gelene kadar açlık grevi yapalım mı? :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Çaldirir kapatiriz :ehe
cevapsız çağrılara bakmıyorum mesaj at:aha:

- - - Eklendi - - -

umut çok güzel bişey buraya girmiyim diyorum ama bir iki saat sonra sabrım tükeniyor iyi bir haber alırım diye tekrar atıyorum kendimi maxicepin kollarına

nanotex

nanotex

Üye
Nokia Shop'ta çok isyan ettim 5 tane çalışan vardı hepsi beni dinliyor, dedim ki "Nokia çok gecikti bu konuda, HTC çıkardı bile. Kaç haftadır bu telefonu bekliyoruz 15'inde çıkacak diyorlar herkese." Malesef ki böyle sabret dediler..

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
windows 8 reklamları başlamış.. darısı wp8 ve lumialara..

[video=youtube;8gr0TwAzhE4]http://www.youtube.com/watch?v=8gr0TwAzhE4[/video]

Placebo-

Placebo-

Üye
Saçımı başımı yolarım ha. Yeter ya la..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
anlamadım ki neyi bekliyorlar htc tak diye çıkardı arkadaş ya :@

Üst Alt