Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
21inde işte Lansman yapılacak ya. Ondan sonra satışa başlanır mağazalarda, belki daha erken gelir

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben ayın 15ine kadar size veda ediyim o zaman yoksa kafayı yiyecem

yasirtaha

yasirtaha

Üye
numaramı bırakıyım

komando04

komando04

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaslar şimdiye kadar 10 kere nokıa shopu aradım ve müşteri hizmetlerinll 8i ayın 15inde dedi

- - - Eklendi - - -

senin elemandan yok daha bir haber dimi kardesim

yok abi gelse direk arıyıcak zaten çünkü satıştan prim alıyor onlar da illa gel benden al diyo :D

komando04

komando04

Üye

yok abi gelse direk arıyıcak zaten çünkü satıştan prim alıyor onlar da illa gel benden al diyo :D

valla kardesim sabırda kalmadı zaten yok 1900 küsür fiyat olaak diyorlar bence 1700u asla gecmez

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

valla kardesim sabırda kalmadı zaten yok 1900 küsür fiyat olaak diyorlar bence 1700u asla gecmez

abi valla ne desem yalan olur şu durumda herkes bişey söylüyor ama 1700 ü geçerse nokia için iyi olmaz.

- - - Eklendi - - -

elemanla konuştum şimdi 21 inde kesin satışta olacak diyor ama daha önce cihazlar elimize gelebilir geldiğinde ilk telefon senin söz diyor.

komando04

komando04

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Almanya'da olsaydık 1350TL'ye elimizdeydi şimdi. :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hadi buradada 250 300 fazla olsun vergi filan 1600 olsun daha fazlası zarar hem nokıaya hem bize
Sana katılıyorum dediğin gibi işte, vergiler filan derken cihaz fiyatı uçuyor. Bunun içinde bizim yapacağımız pek bir şey kalmıyor tabi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yurtdışından getirtmek her türlü daha akıllıca.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar topluca getirsin biri bize? :D

Üst Alt