Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar Nokia Shop, Teknosa yı vs. elemanları eleştirdik hep. Bilgisizliklerinden dem vurduk. Peki Bimeks'e ne diyeceksiniz? Bi fanboy bile böyle şakalar yapmıyor, ayıptır :ah

Hahah :D Hocam bimeks e hiç bakma oraya en son gelir. İlk önce hepsiburada.com veya istanbulbilisim.com.tr'ye filan geliyor, hatta var ancak yakında diyor fiyat biçilmemiş

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Hahah :D Hocam bimeks e hiç bakma oraya en son gelir. İlk önce hepsiburada.com veya istanbulbilisim.com.tr'ye filan geliyor, hatta var ancak yakında diyor fiyat biçilmemiş

:ehe aklımda kalmıştı.. şu lamia geyiği ile ilgili paylaşmak istedim.
ereyon a da yakında geliyormuş.. her yere bakıyorum ön sipariş ile ilgili bilgiler vs. var mı?.. Özellikle Vatan'da satılmasını dört gözle bekliyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım il hangi firmanın raflarında yer alacak ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ya neden bu bekleyiş anlamadım bir türlü

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bekleyiş satış elemanlarının bilgilendirilmesi ve cihaz için güzel bir tanıtım lansmanı yapılması için,bekleyeceksiniz iki hafta daha.

phantomddl

Üye
Nokia'ya Mail atmıştım geri döndüler telefonla, 1-2 Hafta içerisinde Nokia Shop ve Operatörlerden satılmaya başlayacağını söyledi, fiyat veremedi. Bugün de bir Nokia shop'a gideceğim bakalım..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Az kaldı desenize hadi hayırlısı umarım cihazlar güzel olur arıza falan vermez hatırlarsanız N8 ler ilk çıktığın devamlı kitleniyordu ve çok kasıntılı çalışıyordu umarı 4/4 lük çıkar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
satiş elemani bilgilendirmeye ne gerek var ki maxicep in bu bolumune abone arkadaşlar Ali abi başta olmak uzere bu işi hallederiz.herkes bi nokia shop a :D karşiliginda birer 920 versinler yeter.cok bişey istemeyiz zaten :D

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar nokia shoplara giden yok mu eğitim yapılmıştır herhalde haber bekliyoruz hadi lütfen :D

phantomddl

Üye
Arkadaşlar nokia shoplara giden yok mu eğitim yapılmıştır herhalde haber bekliyoruz hadi lütfen :D
Yarım saate çıkacağım hatta paramı da alcam yanıma, telefon varsa zorlayıp almaya çalışacağım :D
5 Gibi anca gelirim ama, uzak bana Nokia shop.

nanotex

nanotex

Üye
Yarım saate çıkacağım hatta paramı da alcam yanıma, telefon varsa zorlayıp almaya çalışacağım :D
5 Gibi anca gelirim ama, uzak bana Nokia shop.
Heyecanla bekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

Millet bu arada biraz önce Nokia Shop Bursa'yı aradım ayın 15inde kesin olarak geleceğini söylediler sevkiyat tarihi buymuş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
az once kıllıgına nokia destek hattini aradim dedim lumia920 ne zaman gelecek dedi ki bu ayin ortalarinda ulkemizde olacak. Dedim ben dun aradim aralik ortalari dediniz. Dedi ki yanliş bilgi bizdeki bilgi kasim ortalarinda gelicek şeklinde. Dedim ki hay ben sizin yapacaginiz işin:zzz: dedi ki sizi anliyorum beyefendi cok yogun talep var mumkun oldugu kadar erken getirmeye calişiyoruz elimizde bilgi kasim ayi ortalarinda gelicegi şeklinde daha da bişey demedim. :D

nanotex

nanotex

Üye
az once kıllıgına nokia destek hattini aradim dedim lumia920 ne zaman gelecek dedi ki bu ayin ortalarinda ulkemizde olacak. Dedim ben dun aradim aralik ortalari dediniz. Dedi ki yanliş bilgi bizdeki bilgi kasim ortalarinda gelicek şeklinde. Dedim ki hay ben sizin yapacaginiz işin:zzz: dedi ki sizi anliyorum beyefendi cok yogun talep var mumkun oldugu kadar erken getirmeye calişiyoruz elimizde bilgi kasim ayi ortalarinda gelicegi şeklinde daha da bişey demedim. :D
Hahah :D Onlara da yazık yahu :D Bana da dediler çok talep var diye. Anlaşılan Android i bitirecek bu WP Rüzgarı :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

valla bunlar gece başka uyuyup sabah başka uyanıyorlar forumdan bir kardeşimizin dediği gibi abi cins bunlar ya :@ Ben de bir dahaki cihazımı ne yapıp edip yurtdışından getirtecem.

kulti

kulti

Üye
Ankara'da Cepa ve Ankamall Nokia Shop'ları aradım bugün, her iki yerde de elemanların eğitimden yarın döneceklerini, cihaz satışlarının da 15'inden sonra yapılacağını, ancak şimdilik ön sipariş kaydı aldıklarını söylediler. Anladığım kadarıyla yarın itibariyle telefonu canlı görebileceğiz ancak almak için 15'ini bekleyeceğiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ankara'da Cepa ve Ankamall Nokia Shop'ları aradım bugün, her iki yerde de elemanların eğitimden yarın döneceklerini, cihaz satışlarının da 15'inden sonra yapılacağını, ancak şimdilik ön sipariş kaydı aldıklarını söylediler. Anladığım kadarıyla yarın itibariyle telefonu canlı görebileceğiz ancak almak için 15'ini bekleyeceğiz.

dogrudur. Egitimdeki elemanlara teşhir icin belli miktarlarda cihaz verilecek.

nanotex

nanotex

Üye
Şimdi yapmamız gereken uyuyup ayın 15inde uyanmak :)

phantomddl

Üye

Heyecanla bekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

Millet bu arada biraz önce Nokia Shop Bursa'yı aradım ayın 15inde kesin olarak geleceğini söylediler sevkiyat tarihi buymuş.

Kafa karışııklığı devam ediyor :)

Alsancak Nokia Shop'a gittim,
Bilgili bir bayan vardı karşımda, Lumia 920 hakkında bir kaç soru sordum. Dedim bi gelişme varmı, ne zaman gelecek falan. Kasım sonunda gelecek dedi, bende geçen hafta geldiğimde Kasım ortası demişlerdi, eminmisiniz dedim, aldığım cevap 21'inde Lansmanı yapılacak o tarihten önce zaten satışı imkansız, lansman yapıldıktan sonra satışlara başlayacağız. Ben de ön sipariş verenler acaba o tarihten öncemi yoksa 22 Kasımda mı alacak diye sordum, 22'sinde satışa çıkacak, adını yazdıranları arayıp haber vereceğiz dedi. Listeden ismime baktı, üst sıralardasınız zaten kesin alırsınız dedi. Tercih ettiğim rengi sordu, bi gelişme olursa kesin bilgilendirin almaya hazırım dedim sonra teşekkür ederek ayrıldım.

nanotex

nanotex

Üye
Kafa karışııklığı devam ediyor :)

Alsancak Nokia Shop'a gittim,
Bilgili bir bayan vardı karşımda, Lumia 920 hakkında bir kaç soru sordum. Dedim bi gelişme varmı, ne zaman gelecek falan. Kasım sonunda gelecek dedi, bende geçen hafta geldiğimde Kasım ortası demişlerdi, eminmisiniz dedim, aldığım cevap 21'inde Lansmanı yapılacak o tarihten önce zaten satışı imkansız, lansman yapıldıktan sonra satışlara başlayacağız. Ben de ön sipariş verenler acaba o tarihten öncemi yoksa 22 Kasımda mı alacak diye sordum, 22'sinde satışa çıkacak, adını yazdıranları arayıp haber vereceğiz dedi. Listeden ismime baktı, üst sıralardasınız zaten kesin alırsınız dedi. Tercih ettiğim rengi sordu, bi gelişme olursa kesin bilgilendirin almaya hazırım dedim sonra teşekkür ederek ayrıldım.
Hay allah.. neyse dostum ben, benimle konuşan bayana göre ayarlayacağım kendimi. Çok kesin ve hoş konuşuyordu çünkü :ehe

phantomddl

Üye

Hay allah.. neyse dostum ben, benimle konuşan bayana göre ayarlayacağım kendimi. Çok kesin ve hoş konuşuyordu çünkü :ehe

Normal karşılıyorum artık.. :)
15'i daha iyi tabiki, listenin başlarında olduğumu öğrendim en azından.

Üst Alt