Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
şimdi nokia destek hattiyla goruştum aralik ortalari diyor da başka da bişey demiyor

Bak ben diyorum bunlar sabah kalkıyor Lumia şu tarihte çıkacak diyor ertesi sabah aynı şekilde yoo yoo o tarih iyi değilmiş
bu tarihte diyor öyle tam belli olmuyor insafına kalmış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunlarin dunyadan haberi yok ne bilsinler lumialar ne zaman gelicek. Deliriyorum arkadaş bir şirket bu kadar mi kotu yonetilir:zzz:

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kasım ayı içerisinde çıkacağı kesin de, hangi gün çıkacağı bir türlü netleşmedi :dry:

phantomddl

Üye
bunlarin dunyadan haberi yok ne bilsinler lumialar ne zaman gelicek. Deliriyorum arkadaş bir şirket bu kadar mi kotu yonetilir:zzz:

Bu hafta içi bi yoklayalım Nokia shop'ları.. İzmirde'ki Kasım ortasına doğru demişti bakalım aynı şeyi söyleyecekmi.. Salı günü mü döncekler eğitimden Çarşamba günü mü? ona göre gideyim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla Türkiye'de ne zaman cikar bilmiyorum da bugün karar verdim kesinlikle yurtdışı alıcam cihazı.

phantomddl

Üye
Kasım ayı içerisinde çıkacağı kesin de, hangi gün çıkacağı bir türlü netleşmedi :dry:

Aralık diyenlerde var.. sarkmaz umarım
Finlandiya satış tarihi ay sonuymuş. Oradan önce burada satılır mı bilemiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hafta içi bi yoklayalım Nokia shop'ları.. İzmirde'ki Kasım ortasına doğru demişti bakalım aynı şeyi söyleyecekmi.. Salı günü mü döncekler eğitimden Çarşamba günü mü? ona göre gideyim.

egitim bir gun surer muhtemelen cihaz istanbuldaki shoplarda şu anda mevcut yarin gidilip gorulebilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Görsek ne olacak abi alamadıktan sonra piyasaya çıksada alacak olan alsa sitres resmen ya hergün aynı muhabbet
bari iyice inceleriz ne güzel olur

komando04

komando04

Üye
valla abilerim kardeslerim bende aradim kasım ortasi dediler kesin gelecek 5gün sonrada kesin satış başlayacak dediler

nanotex

nanotex

Üye
Abi bu kadar talep varken neden birisi çıkıp resmi bir açıklama yapmıyor? Nokia soğutuyor kendini bize karşı..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Bayrampaşa Carrefour Nokia Shop daki ajanımı arayıp sordum ve aynen aktarıyorum;
Cihazın çıkış tarihi ve satış fiyatı malesef hiçbir Nokia Shop a bildirilmemiş,fiyat ve tarih bildirenler tahmini aşşağı yukarı şeyler söylüyorlarmış,fiyat olarak sadece 1500 ile 2000 arası bir değer olacağı söylenmiş o yüzden her yerde farklı şeyler söyleniyormuş. Şuanda ikiyüzbine yakın öb sipariş verilmiş Türkiye genelin de ve ikiyüzelli bin cihaz gelecekmiş ilk etapta ülkemize,yakınlarda bir ikiyüzelli bindaha sevkiyat yapacaklarını söyledi. Cihazlar henüz ülkemize gelmemiş ama Nokia shop elemanlarına 21 kasıma kadar yenibosnada bir hotelde eğitim veriliyormuş ve 920 ile 820 aynı anda satılackmış 820 nin ucuz olacağı söyleniyormuş.. Son olarak da birkaç gün içinde mağazaya 14-15 tane cihaz gelecekmiş ve 10 tanesi kesin alacağım diyenlere direk verilecekmiş. İstanbulda olup benim param kartım vesairem hazır gelsin hemen alırım diyen varsa bana pmden ad soyad mail ve cep nosunı versin elemana söyleyeyim zaten cihazlar geldiği gün beni arayacak ve incelemesine gideceğim,kısmetse sizler için de bir video çekeceğim. Şimdilik benden bu kadar :)

phantomddl

Üye
Abi bu kadar talep varken neden birisi çıkıp resmi bir açıklama yapmıyor? Nokia soğutuyor kendini bize karşı..

Bende bunu anlamıyorum.. Almanya'da bugünden itibaren satışa başlanıyormuş fiyatı da belli, bizimkiler tarihi bırak bazıları telefonu bilmiyormuş yazılanlara göre.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar Bayrampaşa Carrefour Nokia Shop daki ajanımı arayıp sordum ve aynen aktarıyorum;
Cihazın çıkış tarihi ve satış fiyatı malesef hiçbir Nokia Shop a bildirilmemiş,fiyat ve tarih bildirenler tahmini aşşağı yukarı şeyler söylüyorlarmış,fiyat olarak sadece 1500 ile 2000 arası bir değer olacağı söylenmiş o yüzden her yerde farklı şeyler söyleniyormuş. Şuanda ikiyüzbine yakın öb sipariş verilmiş Türkiye genelin de ve ikiyüzelli bin cihaz gelecekmiş ilk etapta ülkemize,yakınlarda bir ikiyüzelli bindaha sevkiyat yapacaklarını söyledi. Cihazlar henüz ülkemize gelmemiş ama Nokia shop elemanlarına 21 kasıma kadar yenibosnada bir hotelde eğitim veriliyormuş ve 920 ile 820 aynı anda satılackmış 820 nin ucuz olacağı söyleniyormuş.. Son olarak da birkaç gün içinde mağazaya 14-15 tane cihaz gelecekmiş ve 10 tanesi kesin alacağım diyenlere direk verilecekmiş. İstanbulda olup benim param kartım vesairem hazır gelsin hemen alırım diyen varsa bana pmden ad soyad mail ve cep nosunı versin elemana söyleyeyim zaten cihazlar geldiği gün beni arayacak ve incelemesine gideceğim,kısmetse sizler için de bir video çekeceğim. Şimdilik benden bu kadar :)
Abi iyi güzel de diğer şehirler için yok mu böyle birşey? Benim şu an alma ihtimalim yüksek çıkarsa. Bursa'da sorduğumda 10 ürün gelecek sizin için ayırabilirim dediler ayın 7si ile 10u arasında.

qwerty41

qwerty41

Üye
820 ' yi bekliyoruz..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Abi iyi güzel de diğer şehirler için yok mu böyle birşey? Benim şu an alma ihtimalim yüksek çıkarsa. Bursa'da sorduğumda 10 ürün gelecek sizin için ayırabilirim dediler ayın 7si ile 10u arasında.

kardeşim adam sana tarih vermiş işte paran hazırsa o tarihte git al hemen cihazını.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardeş 820 ne kadar olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en aşşa 1100 tl o da en iyi ihtimalle.

nanotex

nanotex

Üye

kardeşim adam sana tarih vermiş işte paran hazırsa o tarihte git al hemen cihazını.
Kesin demedi işte, 7sinde gelip cihazı inceleyebilirsin dedi. Belki gelmiş olur alırsın o zaman dedi birde. Birbiri ile çelişen çok şey söyledi aslında o yüzden güvenemiyorum :D

barbin3900

barbin3900

Üye

istanbulda olsam hemen alırım walla

Üst Alt